Hayır benim için sorun yaratmaz. hatta bugün bir film izledim bir ablamın tavsiyesi üzerine genelde öyle yaparım yani ara vererek izlerim böylece hem sıkılmıyorum hem de sahneleri daha iyi anlıyorum. mesela bir filmi 2 saat izlemektense bunun yerine. yarım saat izleyip ara veriyorum 15 dakika sonra tekrar aynısını yapıyorum film bitene kadar. ben böyle daha iyi odaklanıyorum ama herkesin izleme tarzı farklı olabiliyor tabi ki.
Kısa 10 -15 dakikalık ara olabilir filmin uzunluğuna göre 2-3 kere ama ben böyle ara verince 5 dakika geriye alıp öyle devam ediyorum. Genellikle biram biter dolaptan bira almak için ve sigara içmek için ara veriyorum anlıyorum konuyu
bence gerekmediği zaman filme ara vermek iyi olmaz çünkü araya bir soğukluk giriyor konu dağılıyor nerede kaldım denilip replikler unutuluyor filmdeki aksiyon seviyesi düşüyor gibi gibi
Şimdi bir oturuşta dizi bitirmek her zaman mümkün değil. Burada önemli olan çok uzun aralar vermeden her bölümü anlayarak izlemek. Tabi bu arada dizi sara sara izleyenler de yok değil 🙄