Beni daha önce bu kadar etkileyen, beğendiğim bir dizi olmadı.. gerek oyuncuların performansları, gerek dizinin müzikleri çok güzeldi.. Tavsiye. ;) Lee ji-An ve Park Dong- Hoon arasında geçen duygusal bağ çok iyiydi.. Adını koyamadığım bir saf sevgi diyeyim.
My Mister, bir yandan sağır ve hasta ninesine bakan, diğer yandan geçici bir işte çalışarak ayakta kalmaya çalışan fakir ve borç içinde bir genç kız Lee Ji-an'ın (IU) hikayesini anlatıyor. Lee Ji-an'ın amirlerinden Park Dong-hoon, meslektaşları, arkadaşları ve ailesi ile olan ilişkilerinde zorluklar yaşayan biridir.
Ya çoğu insanı da çok etkilemiş baya iyi diyolar ben de izleyeyim de kurtulayım yaa merak attim, bir de buna benzer bir dizi daha vardı izlemek istersen, kim ji won oynuyor dizide
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
izlemedim
İzle kardeşim çok iyi
Ya yarıda bıraktım çok yavaş ilerliyodu ama sen tekrar paylaşınca izleyesem geldi, gidip gece izleyeceğim.
Beni çok etkiledi neden bilmiyorum
Ya çoğu insanı da çok etkilemiş baya iyi diyolar ben de izleyeyim de kurtulayım yaa merak attim, bir de buna benzer bir dizi daha vardı izlemek istersen, kim ji won oynuyor dizide
Hangisi izlerim tabiki
My liberation notes
Teşekkür ederim 🙏 kesin izliycem.
Rica ederim, iyi seyirler :)
Listemde bir dizi. Zaten IU varsa tamamdir 👍
Listenin en başına yaz bence
İzlemedim merak ettim IU için
IU sahnelerinde özellikle gözlerim doldu diziyi durduğum oldu :)
Hadi yaa o derece diyosun
izlemedim ama iu varsa yenur
Performansı mükemmele yakındı ayrıca şarkılarınıda dinlediğim bir sanatçı
Cha eun woo da dizi yapsa da izlesek
www.netflix.com/.../81030026?preventIntent=true
hepsini izledim... izlemediğim sayılı kore dizisi kaldı şimdi Heavenly Idol izliyorum
Vaay 😊
hayır izlemedim güzel mi
Soru detayını okumadın heralde