Diziler & Filmler Herkes bir tane Tom Hanks filmi söyleyebilir mi? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her filmi baş yapıt olma gibi bir durumu var bu adamın. Çok kaliteli gerçekten 👌1. Esaretin Bedeli diyorum 🙂 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar fenerbahçe maçını izlerken soru soruyordum bir yandan. Forrest Gump yazacaktım pardon 😁 Herkes bir tane Tom Hanks filmi söyleyebilir mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Toy story filmi tabi ki de benim en çok sevdiğim filmlerden birisi çoğu kişi bilmiyor olabilir ama orada ki woody karakterini tom hanks canlandırıyor ve seslendiriyor. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Esaretin bedeli mi? Sanırım Yeşil Yol diycektiniz. Ayrıca Forrest Gump, Terminal ve Casuslar Köprüsü güzel filmlerdir. Başka da izlemedim zaten. 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Pardon :( Bir de ada da tek kaldığı bir filmi vardı Yorumla cyclamenn +1 yıl Sanırım Er Ryan ı kurtarmak filminden bahsediyorsunuz Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Forrest Gumpsaving private ryan Yanlız esaretin bedeli onun değil yanlışlık oldu herhalde 0 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Yess ya karıştırdım. Fenerbahçe maçını izlerken gol de geldi karistırdim 😑 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Olur o kadar bende yapmıştım buna benzer hata Yorumla
Uchihaizumi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sully ve Captain Phillips, ikiside gercek hikaye olmasi sebebinden dolayi benim en sevdigim Tom Hanks filmlerinden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Toy story filmi tabi ki de benim en çok sevdiğim filmlerden birisi çoğu kişi bilmiyor olabilir ama orada ki woody karakterini tom hanks canlandırıyor ve seslendiriyor.
Esaretin bedeli mi? Sanırım Yeşil Yol diycektiniz. Ayrıca Forrest Gump, Terminal ve Casuslar Köprüsü güzel filmlerdir. Başka da izlemedim zaten.
Pardon :(
Bir de ada da tek kaldığı bir filmi vardı
Sanırım Er Ryan ı kurtarmak filminden bahsediyorsunuz
Forrest Gump
saving private ryan
Yanlız esaretin bedeli onun değil yanlışlık oldu herhalde
Yess ya karıştırdım. Fenerbahçe maçını izlerken gol de geldi karistırdim 😑
Olur o kadar bende yapmıştım buna benzer hata
Sully ve Captain Phillips, ikiside gercek hikaye olmasi sebebinden dolayi benim en sevdigim Tom Hanks filmlerinden