+1 yılDram dolu, fakir edebiyatının dibine vurmuş bir dizide abla-kardeş rolünü oynuyor olabilirdik. Yalnız aşk meşk işleri olmasın, o mevzular yeterince baydı 😄
17 Yorumla- +1 yıl
Off ozaman küçük Emrah filmi iyi gider sen abi olursun bende senin küçük kuzkardesin sen şey dersin bana ağlama kardeşim o kırmızı pabuclardan bir gün alicam sana
- +1 yıl
Sen fakir edebiyati diyince aklıma ne geldi biliyormusun biz bu edebiyatı gerçekten yaşayarak büyüdük ben gariban bir ailede büyüdüm 5 kardeşiz 4 kız bir erkek. Hem okula gittik hem yazları çalıştık kitap paramızı biriktirmek için. Bir yaz günü 15 yaşındayım liseye basliycam bir işe girdim evimin yakın bir mesafede yürüyerek gidiyorum hersabah neyse bir sabah kalktım işe gidiyorum yarı yolda ayakkabım yırtıldı benim tabi öyle yedek ayakkabım filanda yok zaten bir çift ayakkabmiz olur ikinci çift ayakkabmiz hiç olmadı. Neyse yolda ayakkabım kopunca geri döndüm mahallede çok samimi bir arkadaşım vardı onunla beden ölçülerimiz filan hep aynıydı birde onlar çok zengindi goymedikleri kıyafetleri annesi bana verirdi giy diye neyse gittim onlara kapıya annesi çıktı Süheyla abla ise giderken ayakkabım koptu Merve'nin ayakkabılarından verirmisin birtane ise geç kaldım dedim tm dedi verdi bir çift ayakkabı giydim ise gittim öğleden sonraydi patronum birde üç tane orada çalışan abimiz oturuyoruz arkadasimin annesi geldi ziyarete oturduk muhabbet ediyoruz çay filan Süheyla abla dediki milletin içinde o ayağındaki ayakkabılar Merve'nin degilmi Merve'nin ayakkabılarını mi giydin dedi oysaki zaten bunu biliyordu çünkü sabah o vermişti bana neyse bende evet Merve'nin ayakkabıları dedim ama vok mahcup oldum tabiki milletin içinde neyse sonra bu kalktı gitti
- +1 yıl
Patronum o kadın gidince ona okadar kizdiki anlatamam ne terbiyesiz kadın bu böyle seni rezil etmeye çalışıyor sen üzülme boş ver o asıl kendini rezil ediyor filan söylendi 10 15 gün sonra bayram geldi. Patronum eşine oara verdi birlikte gidin bayram alışverişi yapın bana üst baş ayakkabı filan alsin diye hatta karısına da tembih etti siz karışmayın o ne begeniyorsa onu alsın diye neyse karısı ve kızı gittik alışverişe gerçekten ne beğendiysen onu hiç sormadan aldilar ertesi gün patronum birde bana Bayram harçlığı verdi bayramda harcarsin diye oyuzden o günleri hiç unutamam adamdan da Allah razı olsun yaşıyor mu bilmiyorum. Belki o günleri yaşadığım için bilmiyorum çocuk konusunda çok hassasım bir şeye özenen imrenen o istediği şeye merül merül baktığını görmeye ölsem dayanamam hemen telafi etmeye çalışıyorum rabbim bana imkan verdiği sürece de hep yapicam oyuzden biz hayati kitaplardan değil yaşayarak öğrendik
- +1 yıl
Sanada böyle küçük bir anımı anlatmak istedim 😊😊
- +1 yıl
Bildiği halde yaptığı riyâkârlık gibi geldi bana. Oysa zaten sabahtan şahit değil miydi?
- +1 yıl
Allah razı olsun patrondan. 😊 Teşekkür ederim anlattığın için, evet biz bu hayatı yaşayarak öğreniyoruz. Hiçbir kitap, hayat kitabını okumaya benzemez
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın. Rabbim kimseye muhtaç etmesin insallah 🙏. yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAksiyon filmi olurdu abla ikimiz de aksiyonun dibine vururduk bence. ben zaten dram severim ya da aşk filmi de olabilir. sen mesela çok yetenekli olduğun için aşk ve dram da önce çıkardın bende macera ve aksiyon konusunda :D John wick 5i çekerdik ya da titanic 2
00 Yorumla
+1 yılSu reklamı olsun. Çölde susuz kalmışım elinde bir su dolusu çömlek ibrik. Karşıdan yine böyle güzel gülerek geliyorsun. Tam ibrigi bana uzatınca serap ( hayal) olduğunu farkediyorum. ( uzun hava 🤣) suyumuzu idareli kullanalım. Şu HAYATTIR
14 Yorumla- +1 yıl
Çölde susayan kumrular gibi bende öyle severim seni 😂 su gelir güldür güldür gel yar beni güldürrrr 😂
- +1 yıl
Ooooo türkülerle şarkılarla gelişin varya ama bu çooooook güzel çoook ormantik. En sevdiğim :)
- +1 yıl
Dimi ama 🤣 böylede romantik bir insanım işte 😄 yavru ceylanim benim 🤣 senle hayatımızı filme dökücez 😂 ta ta tatammmmmm 😂😂
- +1 yıl
O halde 1.2.3 motorrr... Bu film gişe rekorlarını kırmaya kalmaz yerle bir eder :)
+1 yılAraba reklamı olurdu. Hani yeni araba almışlar çoluk çocuk tatile giden aile olur ya oradaki anne veya bayideki satış temsilcisi olurdun. Ben de başka arabayla reklam unsuru olan arabayı görüp iç çeken kişi olurdum
17 Yorumla- +1 yıl
Yaa suoersin tm yeni araba alıp çocuklu aile olalım 😂 arabanın arkasına büyük harflerle de "DÜZELÜÜ BEE " yazdırırız arabanın içine çoluk çocuk üst üste doluşuruz 😂 ben börek filanda yaparım yollarda yeriz 😂 hatta her mola yerinde ben arabanın sağini solunu silerim çamur olmuştur birde arabanın önünde ailece bir resim çekilip instigrama story atar üstünede yeni aracimiz hanemize hayırlı olsun arabam şekil önumden çekil yazarım 😂 eş dost görsün biraz havamız olsun 😂 sonrasında hemen milleti hadi arabaya doluşun gidiyoruz diyip ön koltuğa yerleşirimmm 🤣
- +1 yıl
Ben de arabamla geçerken görüp ne güzel araba diye iç çekerim işte. Senaryo böyle
- +1 yıl
Tm peki oynadık gitti 😂 herkese iyi seyirler dileriz 😂
- +1 yıl
Olmadı ben beğenmedim oradaki ışık çok parlak durdu baştan çekicez 🤣🤣
- +1 yıl
Ne demek olmadı beyefendi 😂 peki hangi sahneyi tekrar cekicez
- +1 yıl
Tamam tamam oldu uğraşmayalım 😂😂
- +1 yıl
Bir an ödüm koptu 😂 yeniden oyniycaz diye 😂😂 aşk bir filimse seveyim seni gülümse 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılKöy düğünündeki halaybaşı ben oluyum. Halaydaki masum köylü sen ol. Sadece halay çekme sahnesi
18 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 👍 halaya bayılırım ben biliyormusun ben mendil de sallarim ama
- +1 yıl
Sen nerelisin.
Ayrıca rolü bozma. Filmde köydeki halaybaşı benim. Sen ordaki masum köylü - +1 yıl
Karadeniz
- +1 yıl
İyi bee tm ben masum köylü olurum 😂 iki mendil sallattirmadın bana hee 😂
- +1 yıl
Senin horon var
- +1 yıl
Aynen bizde daha çok horon var ama ben ben bütün halayları severim oynamayı da çok severim
- +1 yıl
Olsun yinede halaybası benim. Ortalama film 60 dakika oluyor. 60 dakika sadece halay çekeriz. Filmin adı Halay. Konusu halay.
- +1 yıl
Ya senle şey oynayalım mı nolur nolur en sevdiğim şemmamı şemmammi ( İbrahim Tatlıses ) biz erkek kardeşim ablam oynamistik hatta videomuz bile var 😂
İbrahim Tatlıses'in Sabuha filmi var orada senle başrol oynasak keşke
223 Yorumla- +1 yıl
Bence cogkote reklamında da oynayabilidik
- +1 yıl
Ben oturmusum yere çiğköfte yoğuruyorum sende gözlerimin içine bskip çiğköfteye su , baharat filan döküyorsun bunları yaparkende pis pis sırıtıp göz kirpiyorsun bende nazlanıp cilveler yapıyorum gülüşüyoruz😂 sonra ben sana feyzooi nidiyon dellendinmi lann 😂 diyip sana omuz atıyorum 😂😂
- +1 yıl
Sende dur gızz şırfıntı elleşme diyorsun 😂 sonra çok fena şeyler olur diyorsun 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Ne dediim bee
- +1 yıl
Bu kadar boş yapınca dedim şu mübaregin görüşlerine bir bakiyim dedim sen tövbe tövbe filan diyince dedim çok mübarek bir insan herhalde 😂 böyle konuşunca dedim üç cami bir çeşme yaptırmış galiba diye düşündüm 😂😂
- +1 yıl
Ben görürüm mübarek sen baştan deseydin bana senle şeytan taslardik mescidi Aksa da 😂😂
- +1 yıl
Noldu laa bir açıldın pir açıldın tovbenimi bozdun naptın. 😂 Mübarek
- +1 yıl
Ooo hoş geldin mübarek hoş geldin 😂😂
- +1 yıl
Çok ara verince boşanmış dana gibi tarlaya dalayim dedin hemiii 😂😂 çılgın şey seni 😂
- +1 yıl
Sonra da üstüne bir tövbe tövbe dersin oldu bitti 😂😂
- +1 yıl
Ateşlerde yanicaksın Allah'ın günahkar kulu 😂😂
+1 yılReklam : bir masaj jel i reklami olabilir. Dizi de. : Bir aşkı memnu neden olmasin
17 Yorumla- +1 yıl
Olur neden olmasın senin behlulden benim bihterden ne eksiğimiz var 😂 sen amcasının karısına göz koyan alçak yeğen olursun 😂 bende aski paraya değişen sevgiye aç kalmış ve Behlülün kucağına koşan şırfıntı bihter olurum 😂 gözlerinin önünde eriyip biterim 😂 ama sen çok seven beni beni bihterini görmessin bile bende bizi ancak ölüm ayrir der kafama kurşunu sıkar giderim 😂 arkamdan öyle bakakalirsiın 😂😂
- +1 yıl
Bir gün herkes öldürür sevdiğini 😌😌😌
- +1 yıl
Çok fenasin Bihter ama Behlül sana ulaşamiyor
- +1 yıl
O bihtere sadece sen değil Behlül hiç kimse ulaşamıyor bihter kimseye artık güvenmediği için herkesten herşeyden uzak duruyor çünkü o kadar hassaski birisi onun hayellerini aşkını öldürür diye herkese mesafeli duruyor
- +1 yıl
Ufak bir iletişim den zarar gelmez bihter
- +1 yıl
O öyle olmaz işte vahşi cazibe dayanamazsın sen şimdi 😂😂 o ufak iletişim elinde patlar 😂
- +1 yıl
Denemeden önyargı içine girme
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutfakta senin lezzetle yaptığın yemeklerden aşırırken cilveleşen çift rolü iyidl olurdu. Neyin reklamı olurdu onuda sen seç 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Mısır gevrekli kurabiye olsun bu rol aslında bana hiç yabacı değil kişiliğime çok uygun eminim oynarken hiç zorlanmam çünkü kendimi oynamış olurum 😂 ayıptır söylemesi biraz cilveliyimdir dee 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSevindim sana uygun olmasına ilk defa bir şey tutturdum😂
- +1 yıl
🤣🤣 desene kedi olalı bit fare yakaladın 😂
- +1 yıl
Çokta şaapma herkesin tuttuğu kendine demişler 🤣🤣
İffet filmi olabilir özelikle araba camı sahnesi 🤔
112 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya evet ben onu izlemiştim ama ben valla o role gitmem boncuk boncuk ağlarım
- +1 yıl
Omazzz Türkan Şoray kurallarım var benim 😂😂
- +1 yıl
İdare edemem Maestro idare edemem 😂😂
- +1 yıl
Helo adana ne var ne yok orada çok özledim laf aramızda gürbüz güzel bir kız idim ne hale geldim bak sonunda dediler gel kız seni artist yapayım ama önce tadına bakayım helo adana helo adana
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 😂 yani diyorsun ki aşk bir filimse koyamm g@tü. ne gülümse 😂🤣
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için samimiyetin için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏
Az önceki bir sorun da sofra paylaşmıştım oradan yola çıkarak Yani bir yiyecek reklamı olabilir atıyorum Metro marketin reklamları var ya yiyecekle ilgili öyle bir reklam çevirip Benimkiler kadar lezzetli gibi sonunda bir replik oluşturulabilir
00 YorumlaKomik bir reklam olabilirdi, Türkiye'de komik reklamlar çok etkili, sende mizah yönünden hayli kuvvetli bir yapiya sahipsin, ekranlarin gülen yüzü olursun. Eglenceli bir doritos reklami olabilirdi mesela 🥳
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoğallığının simgesine ithafen seninle organik tarım reklamında oynardım 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Anadolu çocuğu olduğum için bu rol üzerimde çok güzel durucak , ben salvarımı giyip tarlada patateslere çapa yapan köylü güzeli olabilirim güneşin bağrında çalışan yorulduğunda alnından terini silen bir kız
Cevap sahibi+1 yılniye kendini en çok plana koydun ben hologrammıyım hiçte senin dediğin gibi değil ben traktörle tarlayı sürerken sen omuzunda testi ile bana su getir 🤣🤣🤣
Diziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. Saçların güzel şampuan reklamı olur ben kuaför olurum bu şampuanla her saça şekil vermek kadar zevkli bir iş yoktur. Hiliyorum kurtul çıkıyorum gelsin paralar bozulmasın aralar... gibi olmazmi
00 Yorumla
+1 yılSeninle hangi rılde oynamak isteyecemi sen biliyorsun zaten dememe gerek var mı burada herkesin içinde 😁😁😁😁😁😁🔥
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılMakam şöförün olurdum senin. Sen de diplomat gibi bir kadını oynardın. Biskolata reklamı mesela 🤣
00 Yorumla - Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yıl
... 00 Yorumla
+1 yılSen inek ol, ben de ineği sağan çiftçi. 🐮
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂 İnek sağarken sen bızt bızt bızt 😂
- +1 yıl
Sen de az değilsin. 😂 😂
- +1 yıl
Dimi ama mö mö de mö mö 🤣 sen yinede sadece sütünden değil etinden de faydalan Anadolu çocuğu çünkü sadece bir süt için evde inek beslenmezzz 😂😂
- +1 yıl
Kıyamam ki sana, memişlerle aram iyi böyle kalalım. :D
- +1 yıl
Tm peki portakal 🍊 orada kal
Ben filmde falan oynıyamam yaaa 😬😪😪😪
17 Yorumla- +1 yıl
Oynarsin oynarsın senle varyaa ne filmler ceviririz 😂😂
- +1 yıl
Seni benim elimden kimse kurtaramaz artık boşuna debelenme yavru ceylanim 😂 yarın saat 8 de film stüdyolarında hazır ol 🤣 senle hayatımızı filme dökücez 😂
- +1 yıl
Oynamsya karar verdin demek çılgın şeyyy seni 🤣 ben oynamam etmem diye naz mi yapıyordun bakıyim sen hee 😂 bana karşı cilveleniyormuydun hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeee 🤣🤣
+1 yılÇay reklamında olabilirdi 😕😂
14 Yorumla- +1 yıl
Ooo tam ilgi alanım çünkü çay tiryakisiyim yüzümü guzel olsun huyumu desen çayı derim 😂 çünkü çay önemli
- +1 yıl
Kesinlikle çay çok önemli 😂😂
- +1 yıl
Yanında sigarada olsun ama kuru kuru çay gitmez şimdi
- +1 yıl
Ben kullanmıyorum 😌
+1 yılTutku (eti) veya hoşbeş reklamı olabilirdi
18 Yorumla- +1 yıl
Peki sana biii biskrem versem 😂 yinede beni sever misin 😂
- +1 yıl
Gönüller bir olsun tutku olsun 😊
- +1 yıl
Tm pikiii 🤗🤗
- +1 yıl
Senin varya o tutkunu yerimmmm 😂 yürüyen cazibe seni 🤣🤣
- +1 yıl
Afiyet olsun 😊
- +1 yıl
Ama daha yürüyüşümü görmedin🤔yanlış yere yorum yaptınız sanırım 🙄
- +1 yıl
Niye yanlış yapayım gormemmi lazım bilmem için belki hissettim içindeki o vahşi cazibeyi 😂 olamaz mı
- +1 yıl
Olabilir genç bayan 6. hissiniz kuvvetli demek ki 😊
- Diziler & Filmler konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne zor sorular seçiyorsun ya 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Ya biranda bu soru geldi aklıma ve anlık sordum hemen
- +1 yıl
Cevaplar çok iç açıcı değil ama😂😂😂
- +1 yıl
Böylede zeki bir insanım işte 😂 cevabını alayım beyefendi 🤗
- +1 yıl
Ben hemen karar vermeyim biraz düşüneyim😂
- +1 yıl
Tm peki düşün yaz
- +1 yıl
Cilt bakımı ile ilgili bir reklam olabilir.
Anne oğul. Annem ol
16 Yorumla- +1 yıl
Olmammı 😂 zaten çok anaç bir kişiliğe sahibim oyuzden bu rolde hiç yabancilik çekmem 😂 seni elimle doyururum üstünü bile giydirin bee
- +1 yıl
Hatta görenler şöyle der senin annen bir melekti yavrum 😂😂
- +1 yıl
Offf hemde nasıl 😂 seni bir anne şefkatiyle sarıp sarmalıycam guzummm
- +1 yıl
Aynen öyle guzummm 😂 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂😂
Ajanlı bir dizi ya da sinema filmi olur. Birlikte kötü adamlara karşı mücadele ederdik.
00 Yorumla
+1 yılOkey reklamında oynasak. Iliskiden sonra bana dönüp bundan sonra aşkımız okey desen 🤣🤣🤣 senaryo bile yazdım 🤣🤣
00 YorumlaRolü senin seçmeni isterdim öylesi daha keyifli ve zevkli olabilir 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşimin seninle birlikte cinsel terapi senin ders verdiğin eşimin ders aldığı bir filmde oynamasını isterdim
09 Yorumla- +1 yıl
HaydaA neden peki böyle bir rol seçtin
Cevap sahibi+1 yılSen çok iyisin gerçekten hani nasıl derler bu işin üstadı gibisin eşimin de bu şekilde olmasını isterdim açıkçası eğitmeni çok isterdim
- +1 yıl
Haydaa beni tanımıyorsun ki bu işin üstadı olduğumu nerden çıkardın gören bilende bir munasebetimiz olmuş sanir
Cevap sahibi+1 yılYoo estağfurullah hiç bir şekilde tanismiyoruz sadece öyle düşündüm ve yorumumu yaptım
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim eşim için en azından olumsuz bir şey demedin
- +1 yıl
Estafurullah neden diyimki benim haddim değil
- +1 yıl
Neden peki eşinin bu konuda egitilnesini isterdin hangi konuda onu eksik buluyorsun
Cevap sahibi+1 yılYaşına göre çok yavaş ağır isteksiz hani nasıl diyim sohbet etseniz dinleseniz bu kadın tuhaf dersiniz
+1 yılParasız erkekleri seven kadınların olduğu bi reklam filminde 😀😀
00 YorumlaKarı koca rolünü oynamak isterdim seninle
18 Yorumla- +1 yıl
Tm hayatım oynarız sen yeterki sinirlenme 😂 sen otur şöyle en sana bol köpüklü bir kahve yapayım ☕☕kumanda sehbanin üstünde televizyonu aç istersen haberler başlamıştır ben gelene kadar izlersin
- +1 yıl
Tm hayatım ben kahve yapmaya gittim zaten sende ben gelene kadar haber izle dedim ben kahveleri yapıp geliyim sen rahatına bak
- +1 yıl
Ağzından bal damlıyor gelde siliyimmmm 😂
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılÜlker gofret reklamında oynayabiliriz. Aranızda Ülker çikolatali gofret yemiyen var mi🤣
00 Yorumla
+1 yıl4 çocuk ailenin anne babası bol aksiyon ve macera 😊😊😊
06 Yorumla- +1 yıl
Türkan Şorayın sultan filmi tam bana göre ozaman 😂 ben düğüne pikniğe giderken usağı devşegi toplar hadi geç kaldık millet gidicek , televizyon izleyeceğine yardım et bee adam 😂 birşeyin ucundan tutsan ölürmüsün al uşakları in aşağı diye söylenirim artık 😂😂
- +1 yıl
Evet ama sultan duldu 😊😊😊
- +1 yıl
Duldu ama sonra noldu talipleri çıktı evlendi 😂 şener şen ne diyordu orada vallahi olmaz dalılım 😂 biii lokum daha almazmiydiniz 😂
- +1 yıl
😊 sen bi lokuma gitmezsin 😊
- +1 yıl
Oda gitmedi zaten 😂 adam lokumla kandiramadı onu ama bulut Aras öylemi kadını kaptığı gibi ta ta tatammmmmm 😂😂
- +1 yıl
Evlenmeden elde edemedi 😊 o Türkan var ya o Türkan yine öpdürmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelin kaynana rolu olabilir☺️☺️
14 Yorumla- +1 yıl
Gelin kaynana mı , ben bu rolün gerçeğini 10 yıl oynadım kadın benim ağzıma sıç. tı beni nakaout etti 😂 bu aslında benim çok hassas olduğum bir konu çünkü onun yüzünden yuvam yıkıldı 😌 oyuzden bu rolü tekrar oynamak istemezdim çünkü gerçeğini yeterince oynadım ben birdaha oynamaya ne gücüm kaldı nede sabrım
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim güzellik 🌺🌿🌺 eline emeğine sağlık 🙏
Cevap sahibi+1 yılBilmiyodum cok ozur😔 iyi dileklerin icin tesekkur☺️
- +1 yıl
Rica ederim gülüm olur mu öyle şey asıl ben teşekkür ederim nezaketin için 🌺🌿🌺🌿🌺
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif reklamında oynamak isterdim
17 Yorumla- +1 yıl
Ee oyna ozaman 😂 prezevatif reklamında ben olmasam da oluyor 😂 ben napıcam kafasını mı tutucam 😂😂
Cevap sahibi+1 yılPrezervatifi denemek gerekiyor işte 😃 onu da sende denemiş olacam 😃
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy 😂 onu denemek için birine ihtiyacın yokki içine su doldur akitmiyorsa tm dir 😂
Cevap sahibi+1 yılYok o öyle olmaz işte 😃 bir performans sergileyip dayanıklılık testi gerekiyor. Ayrıca inceliği de test etmiş oluruz 😃
- +1 yıl
Laaa sen üreticimisin neyini test edicen onu üreten firma gerekli testlerden geçirmişki piyasaya sürmüş 😂😂 al gitsin 🤣 en fazla cogalirsın ucunda ölüm yok yaa 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa işte bizde reklam çekip vatandaşa bunu gösterecez. Reklam bunun için var 😃
Cevap sahibi+1 yılOynuyor muyuz hazır mısın 😃😃
İnleyen nağmeler uyumuyon mu sen?
130 Yorumla- +1 yıl
Geç yatıyorum ee sen benim uyumadiğımı nerden biliyim hınzır 😂 benimi takip ediyorsun 😂😂
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
Varlığım mı belli oluyor nasıl belli oluyor ki
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim
- +1 yıl
Girdiğim bahçeye çiçek açtırırım 🌺🌿🌺🌿🌺🌿 baktığım gözlere ışık saçtırırım 😂
- +1 yıl
Öyle oluyor gerçekten çünkü her girdiğim ortamı neselendirebiliyorum ve karşımdaki insansanin enerjisinden çok etkileniyorum olumlu ya da olumsuz burada bile öyle oluyor negatif enerjisi ilan herşeyi sorgulayan insandan hemen kaçıyorum çünkü benim enerjimi de düşürüyor
- +1 yıl
Benim bütün sorularım yorumlarım genelde mizah ağırlıklidir ama bunun bir mizah olduğunu anlayamayan insan var. Yaa herzaman diyorum eğlenmek için burdayiz herkesin kendine göre yeterince derdi var zaten burada kasıntılı sorular sormanın cevap vermenin bir anlamı yok iki stres atıyoruz iki gülüyoruz işte öyle degilmi geçen bir soru sordum ya etjrk inlemeli diye. O soruda 21 yaşındaki geç bir kız bana yorum yazmış senin yorumlarını okudum diyor ve benim yorumlarımı okuyarak ahlakımi namusumu sorguluyor ya da buna benzer bir iki kişi mutlaka çıkar her sorumda çıkar. Oysa bir bak sorularım hep süper soru seçilir günde üç tane soru soruyorum görüşlerim sürekli EİG seçilen bir üyeyim ben bak sorularıma geken yorumlara kaç kişiye laf yetiştiriyorum bu bir zeka işidir yetenek işidir bunu yapmakta herkesin harcı değildir o soruları görselleri bulmak gelen yorumlara mizahi cevaolar bulup verebilmek buda bir emektir
- +1 yıl
Yorumlara bakarak kimsenin ahlakıni namusunu sorgulayamazsın. Ben şimdi böyle böyle yorumlar yapıyorum diye namussuz mu oluyorum peki şimdi buraya iki Allah kelamı ya da ayeti yažan bir insan çokmu namuslu oluyor sence ben namus abideligi yapan insandan daha çok korkarım
- +1 yıl
Yaa bu inleyen nağmeleri üzenler çıkıyor illaki
- +1 yıl
Aynen öyle ben bunun farkındayım zaten ama bunun bilincinde olmayan insan var bak gir sayfaya her katagoride soru bulursun bak bir soru sordum parasız erkek sevilir mi diye süper soru seçildi tartışmaya da açık bir soru ne kadar yorum gelmiş ve hala gelmeye devam ediyor yoruarda bu konuyu tartışanlar var yorumlar iki bölünmüş durumda sevilir ya da sevilmez herkes fikrini yazmaya çalışmış. Bana göre ne kadar güzel bir soru bu çünkü tartışmaya fikirlere açık bir soru
- +1 yıl
Belki sen beni fazla tanımıyorsun ama burada 8 9 aydır tanıyan insanlar var ve beni gayet iyi tanıdılar çizgilerimi çok iyi biliyorlar mesela ben yorumlarda konuştuğum hiç kimseyi özele taşımam yorumlarda sohbet ederim tadında bırakırım zaten gördüğün gibide iki kişi takip ediyorum bir onlarla normal sohbetim var zaten onlarıda belli bir aşamalardan geçtikten sonra ekledim zaten oyuzden bu huyumu çok iyi bildikleri içinde ısrar etmezler dün bak birrisi yazmış sana çok ulaşmak istedim ama başlamadım diye sayfada duruyor okuyabilirsin bende dedim boş ver bana kimse ulaşamıyor zaten yazdım 😂 kuz gelmiş bana sen öylesin böylesin diyor az akıllı olsa benim öyle bir amacim olsa ulu ortamı konuşurum sence o insana özelden yazıp konusnazmiyım. Herkesi eklemezmiyim ben onlar gibi gizlenip burayı kullanmıyorum gayet açık şeffaf ve net kullanıyorum saydam açık profilim açık sorularım yorumlarim açık sohbetlerim ortada namusluyumdur ya da değilimdir ama ne yapıyorsam ulu orta yapıyorum en azından onlar gibi gizli uye olup arka tarafta ne b. o. k yedikleri belli değil erkeklerin altında dirift atmaktan pelte çıkmış akıl yoksunları gelmiş bana burada ahlak namus dersi veriyor onlar olsa da keşke benim kadar namuslu olsalar şunu anlayamiyorlar ben burada cinsellik konuşmayı ya da seksting yapmayı seven birisi değilim ben cinselliğin mizahini yapmayı seviyorum ve çok eğleniyorum gülüyorum tadında da bırakıyorum
- +1 yıl
Ve çok güzel bir kitleye sahibim ve sırf bu neşeli pozitif doğal samimi halimle tanindim ve sevildim bu sitede bir keresinde gen bir kız şey yazmıştı bana " abla yaa sırf senin yorumlarını okumak için sayfana goriyorum çok komiksin yorumlarıni okurken çok gülüyorum canim ablam demişti. Ee ne güzel bir şey degilmi bu ya da geçen gün bir bayan yazmış ben senin samimi konuşmalarını davranışlarını çok sahte ve yapmacık buluyordum ama sonra seni bir müddet gözlemledim ve gerçekten çok samimi ve doğal bir insansın senin hakkında ön yargılı davrandigim için senden özür dilerim diye yazmış bende bu nezaketinden ve samimiyetinden dolayı kendisine teşekkür ettim ve çok mutlu oldum. Yine sayfada duruyor dur bakabilirsin.
- +1 yıl
Br sadece erkeklere degilki bayanlara da aynı şekilde samimiyetle yaklaşıyorum ve birçok bayan takipçim var her sorumda yorumlarini görmekten de çok mutlu oluyorum açıkçası eee bundan daha güzel bir şey var mı sence hadi onuda geçtim isim vermiycem bir beyefendinin eşiyle sorunları vardı bunu özele çağırdım ben konuştuk dertlestik benimde bir evlilik geçmişim olduğu için ona fikirler sundum sunu yapabilirsin böyle yapabilirsin vss gibi ona öneriler sunmustum ve orada o konu kapanmıştı ben geçen gün bir soru sordum bu sitede kimler beni neden takip ediyor diye. Bu konuştuğumuz beyefendi. Yazmış " benim esimle sorunlarım vardı çok mutsuzsuzdum suzinle konuştum ve tavsiyelerinizi dinledim sorunlarımızi çözdük iyi ki seni dinlemişim senden Allah razı olsun sayende şimdi eşimle daha mutluyum , bu site senin kıymetini bilmeli diye " yazmış ve o yorumu okuyunca nasıl mutlu oldum anlatamam birisinin mutluluğunda payım olması ne kadar güzel bir duygu bir bilsen , biz bazen birisinin ablası oluyoruz bazen dert ortağı oluyoruz bizim herkese faydamız olur zararımız olmaz yine bu konuşma sayfada duruyor bakabilirsiniz herzaman lafımin arkasındaydım ve burdayım... burayida delikanlı gibi açık ve net kullsniyorum sevenden de Allah' Razı olsun sevmeyenden de 🌺🌿🌺
- +1 yıl
İşte bu kadar basit sevenden de sevmeyenden de Allah razı olsun. İzninle ben bir soru sormak istiyorum cevap verip vetmemek te özgürsün libido su düşük, seks sevmeyen hatta vajinusmus olma şüphesi olan ama hiç bir zaman kabul etmeyen kendlnde hiç hata bulmayan bir eş düzeltilir mi
- +1 yıl
Vajinusmus başka bir şeydir libido düşüklüğü farklı birseydir vajinusmus bir hastalıktır bunun için kimseyi aşağılama hır görme hakeret etme gibi bir şey söz konusu bile olamaz çünkü bu hastalıktır ama bunun artık çaresi var tıpta üstesinden gelinebiliyor tedavi yöntemler de gelişti. Ama libifisu düşük seksi sevmeyen bir kadıni duzeltenezsin bu onun yaradılışıdır seksi sevmemesinin de altında piskolojik nedenler yatıyor olabilir örneğin , küçükken baskıcı bir ailede büyümesi , ten uyuşmazlığı, hamimilelik korkusu , doğum yapmışsa bu bayan o doğumda çekilen acı yasanulan sıkıntılar çoğu kadını cinsellikten korkutuyor ve uzaklaştırabiliyor , ruh uyumsuzluğu , sen fantezi seversin eşin sevmeye bilir , sen hard seks seversin eşin romantik bir karakterdir hoşuna gitneyebilir kullandığı ilaçlar , rahatsızlıklar cinsellikte soğukluğa sebeb olabilir örneğin kullanılan korunma yöntemleri doğum kontrol hapları iğneler , vss bunlar kadında çok yan etki gösteren yontemletdir sinirlilik , hormon bozukluğu , isteksizlik , kanama , kilo alma ya da verme huzursuzluk ve gerginlik bunlar en çok rastlanan yan etkilerdir mesela bu korunma yöntemleri kısaca bir kadının kadınlık duygularını öldürüyor diyebilirim başka sebeblerde arada sevgi olmaması ya da dizin belki bilmediğiniz kafasına taktığı sorunlar vss olabilir buda kadının cinsel isteğini en alt seviyeye indirir çünkü biz erkekler gibi değiliz duygusal yaratildigimiz için herşeyden çabuk etkileniriz buda bizim istemsizce davranışlarımıza , hareketlerimize yansır erkeğin gündüz morali bozuksa örneğin bunu yatak odasına taşımaz ama kadın taşır çünkü kadınlar gerekli gereksiz herşeye bir anlam yüklemeyi severler buda bizim her olaya duygusal bskmamizdan kaynaklanıyor yaradılışımiz bu şekilde bizim
- +1 yıl
Ona illaki yardımcı olmak onu düzeltmek istiyorsan onu anlsmaya çalış dinlemeye çalış bunu yaparken de onu kırıp incitme hakaret edici sözler kullanma sorunu var mı diye sorabilirsiniz bir piskoloğa götürebilirsiniz ama ne olursa olsun ona sevdiginizi hissettirin değerli olduğunu hissetsin aksi taktirde sizden gün geçtikçe daha da uzaklaşır ve bir kadın sevildiğini hissetmezse o kadın o evin içinde solar kuruyan bir çiçeği de yesertemezsin
Erotic rolde 🤭
16 Yorumla- +1 yıl
O zaman 365 gün filminin sahneleri tam bana goreydi ben o filmde oynıyım 😂 hem sürükleyici hem ateşli bir filmdi
- +1 yıl
🤣🤣 ben birazdaha büyüyeyim , ele kola geliyim öyle 🤣🤣
- +1 yıl
Yok yok tam olgunlasmadim şimdi ham meyveyi dalından koparmak olnaz 😂😂
+1 yılBaldız
12 Yorumla- +1 yıl
Neden x enişte 🤣
- +1 yıl
Hiç senin gibi güzel baldızım olmadı da ondan 😀
+1 yılKurtlar vadisinde oynamak isterdim senle
12 Yorumla- +1 yıl
Ben o filme başvurdum nasıl iyi bir atıcıysam artık yarın gel mermi olarak ise başla dediler 😂😂
- +1 yıl
Bidakine artık başlarsın 😁
Ok reklamı 🤣🤣 ya da durex. d
12 Yorumla- +1 yıl
İkidinide hiç sevmem ve kullanmam biliyirmusun
+1 yılÇaydanlık reklamında oynamak isterdim
04 Yorumla- +1 yıl
Neden çaydanlık peki güzellik 🌺
- +1 yıl
Öyle aklima geldi abla nsnsndns bu profil fotoğrafın çok güzel bu arada 🙆♀️🥰
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️❤️❤️
- +1 yıl
Ben çay tiryakisiyim çaydanlık yazınca acaba bunu bildiği için mi noyle bir rolde oynamsk isterdi diye düşünmüştüm
+1 yılSuç üzerine bir film olabilir 🙃
00 YorumlaOynamazdim seninle bur dizide :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim genç adam 🙏
+1 yılSeks sahnesin de
03 Yorumla- +1 yıl
Seks sahnesi olmaz anamgiiller öldürür beni 🤣 çünkü annem göster ama elletme dedi 😂 beni ne doktorlar mühendisler , avukatlar istedi de anamgil vermedi 😂 ama merak etme ben hepsine verdim 😂
- +1 yıl
Bana da verir misin peki? Gizli gizli oynaşırız kömürlükte
- +1 yıl
Olmaz 😂
+1 yılIki arkadaş olarak bi film de oynayabilirdik 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOk reklamı 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ee oyna ozaman 😂 ok reklamında bana ihyiyacin yokki 😂 ben napıcam o rol de kafasını mı tutucam 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim sen bı rol bulursun kendine zeki ve güzel kız 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl+18 desem :D :D :D
010 Yorumla- +1 yıl
Dene öyle deme öyle ağzına kimyon sürerim senin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDedim bile :D senle konuşmayı çok istiyorum çok denedim ama başarılı olamadım :D Güzel bir bdsm gitmez miydi ama :D
- +1 yıl
Neyi denedin özelden konuşmayı mı
Cevap sahibi+1 yılEvet sana ulaşabilmeyii
- +1 yıl
boş ver bana kimse ulaşamıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılOlmadı ama😃peki +18 film teklifine cevabın ne
- +1 yıl
Bu filmin +32 olanı vatmi
Cevap sahibi+1 yılOha😃😃🥰18 i bile efsaneyken ben+32 sinde bayılırım zevkten😃😃
- +1 yıl
😂😂 bayılmazsın bayilmazsın ilk heycanlanirsin sonra allisirsin merak etme 😂
Cevap sahibi+1 yılCok heyecanlanırım o kesin😃sen sakinleştirirsin😃filmi cekmeye başlayınca alışırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer rolde oynarım
14 Yorumla- +1 yıl
Mesela
Cevap sahibi+1 yılHer şey. İlişki vs 🙈
- +1 yıl
Deme öyle deme 😂 rengarenk yollar kaçar 😂
Cevap sahibi+1 yılKaçsın hatun 🥰
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026