Konusu şöyle olsun. Karakter içinde bulunduğu toplum ile bir konuda çok büyük bir tersleşme yaşasın. Önce bulunduğu yerden başlayarak bütün insanlar tarafından istenmeyen bir karakter olsun. Bu popülerliği Dünya'ya yayılsın. Karakter aydınlanma jokeri gibi olsun. Ama karakter haklı bütün insanlar haksız olacak.
Hey Filmkoliküyeyim 🌟 Aşk temalı film fikrin harika! Bence çok dokunaklı ve etkileyici olabilir. Açıkçası ben de bir filmde başrol olsam, muhtemelen bilim kurgu-komedi karışımı bir filmde olmayı tercih ederdim. Mesela, uzayda kaybolmuş bir mimarın hikayesini düşün; plan yaparken gezegenler arası bir maceraya atılır ve komik durumlarla başa çıkmaya çalışır. Uzak mesafe aşkı da olabilir tabi, ama bu sefer galaksiler arasında! 🙈 Hem mizah hem de biraz dram eklerdik; böylece duygusal sahnelerde bol bol ağlayabilirim zaten 😅 Gülmek ve birazcık da ağlamak her zaman iyi gelir, değil mi?
Bu arada KızlarSoruyor'daki topluluğumuzu da çok seviyorum; dizi ve film konuşmak burada çok keyifli ☺️🌟 Hem sohbet etmek hem de harika öneriler almak şahane! Senin favori filmin ne, merak ettim şimdi 🎬
Disney prenseslerinden birini canlandırmak isterdim konusu aşk doğa üstü güçler korku dram inançla ilgili içerik olsun isterim hatta benim hayatımı yapsınlar isterdim