Diziler & Filmler Kıvanç Tatlıtuğ rol arkadaşlarıyla gündem oldu! En çok hangi partnerini yakıştırıyorsunuz? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Beren Saat&Kıvanç Tatlıtuğ uyumu der susarım.Kıvanç Tatlıtuğ. Kıvanç Tatlıtuğ rol arkadaşlarıyla gündem oldu! En çok hangi partnerini yakıştırıyorsunuz? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabiki beren saat diyorum ama adam Türkiye nin en yakışıklısı kimim yanında durursa o kadını söndürüyor helal olsun 🙂 2 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Beren Saat tabii ki. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi çıldırmıştır kesin. 😅 1 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Beren saati severim. İyi bir insan. Ama onu böyle birilerinin yanına koyup soru sormak suanki eşinin canını sıkar bence 😒 0 0 Yorumla
platonikmiyim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Serenayla yakıştırdım valla iki sarışın çok iyi durmuş 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hepsi ayri bi yakismis walla. Zaten adamin yanina bostan korkulugu koy o bile yakışır 😬😬😝 0 0 Yorumla
TheDad Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben tuğba büyüküstün hayranıyım gerisi tırıvı geliyor bana 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence adam yaş aldıkça yakışıklı oluyor, bir terslik var sjsj 0 0 Yorumla
sarecimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bihter ziyagil>>>>>>> 2 1 Yorumla Prista +1 yıl Yıllar geçse bile bir numara. 🤫 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Serenay ile Beren yarışır kıl payı Serenay kazanır 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 546 cevap paylaştı. Kıvanç ve Serenay çok yakışıyorlar birbirlerine 0 0 Yorumla
arslanus Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Adama Türkiye de yakışacak kadın yok maalesef. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beren Saat 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Ben bihterciyim 1 0 Yorumla
Tuռiȿ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok yakışıklı ya yerim ben onu 0 1 Yorumla Tuռiȿ10 +1 yıl Ulan hesap bir günlüğüne pembe olunca dalga geçtik millet yanlış anlayacak şimdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Tabiki beren saat diyorum ama adam Türkiye nin en yakışıklısı kimim yanında durursa o kadını söndürüyor helal olsun 🙂
Beren Saat tabii ki. Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi çıldırmıştır kesin. 😅
Beren saati severim. İyi bir insan. Ama onu böyle birilerinin yanına koyup soru sormak suanki eşinin canını sıkar bence 😒
Serenayla yakıştırdım valla iki sarışın çok iyi durmuş
Hepsi ayri bi yakismis walla. Zaten adamin yanina bostan korkulugu koy o bile yakışır 😬😬😝
Ben tuğba büyüküstün hayranıyım gerisi tırıvı geliyor bana
Bence adam yaş aldıkça yakışıklı oluyor, bir terslik var sjsj
Bihter ziyagil>>>>>>>
Yıllar geçse bile bir numara. 🤫
Beren yaa ikisinin arasındaki çekim
Beren Saat sanki
Serenay ile Beren yarışır kıl payı Serenay kazanır
Songül ödeni😂
Kıvanç ve Serenay çok yakışıyorlar birbirlerine
İlişkileri de oluyor mu
Kıvançla Serenay bayağı iyi olmuşlar
Kesinlikle Tuba Büyüküstün.
Adama Türkiye de yakışacak kadın yok maalesef.
Hiçbirine abartılıyor bu adam
Gümüş dizisi Songül Öden ile
Beren saat
Beren Saat
Beren Saat.
Ben bihterciyim
Beren 🤍
Serena Sarıkaya
Elçin sangu
Çok yakışıklı ya yerim ben onu
Ulan hesap bir günlüğüne pembe olunca dalga geçtik millet yanlış anlayacak şimdi
Hiçbiri
Su An ki iyi
Bu adamı hiç sevmiyorum
Beren saat planilir
Şura ile hoştu
İkiside saçma partner
Tuba Büyüküstün 🤤🫠
Ferah ya.
Hepsini
Dimi