İzledim.
İzlemedim.
İsmini ilk defa duydum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

10 üzerinden 4 verebilirim. Çok saçmalıklar ve entrikalar üzerine ilerlemeye başladı sonlara doğru. Savaş sahneleri güzel diyebilirim, oyuncular da aynı şekilde geri kalan tırt.
Oooo güzele benziyor. Nete düşmüşse bi izlerim
Savaş mı konusu nedir
Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones'ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor.
Alıntı.
İlkel çağ+Savaş+Aile-Topluluk
Körlük diye bir kitap vardı onun dizisi gibi demek
🙏✨🎈
İsmini ilk defa duydum ama bakicam 👍
Teşekkürler 🙂
Cevap
2Cevap
Hiç izlemedim fırsatım olmadı
Jason Momoa abinin hatrına çekilmiş konusu da fazlasıyla zorlama oldugunu düşündüğüm 10 yıl olmasa 40 yıl aramayacağım dizidir kendileri.. vardir seveni o ayrı 😎
Kanka bana bu ara karmaşık insan psikolojisini anlatan psikoloji ağırlıklı bı film ya da dizi onerebilirmisin?
Ilk defa gordum konusu nedir spoi verirmisin
Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones'ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor.
Alıntı.
İlkel çağ+Savaş+Aile-Topluluk
Tesekkur ederim ,
Unutup denk gelip iki kere izledim ikisinde de beğenmedim. Hafızamdan siliyorum direkt o kadar kötü
izledim begenmedim sikki niye yok tek secenekli anket yapmissin
Merak ettim konusu ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?