Sosyal medyada bu haftanın en çok konuşulan dizi ve programları belli oldu.
Senin de "Keşke ilk izlediğim zamanlara dönebilsem." dediğin bir dizi var mı?

Sosyal medyada bu haftanın en çok konuşulan dizi ve programları belli oldu.
Senin de "Keşke ilk izlediğim zamanlara dönebilsem." dediğin bir dizi var mı?
Evet tabi ki de de var Breaking bad dizisini çok seviyorum gayet güzel bir dizi. konusu da harika zaten. tekrar izlemek isterdim ben. zaten çoğu kişi tarafından da beğenilen bilinen bir dizidir. Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbetteki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...
Bir yanda kimya alanında önemli işlere imza atmış bir öğretmen, diğer yanda bu tehlikeli piyasayı çok iyi tanıyan, gözü pek bir 'eski öğrenci'... Yüksek kalitede ve saflıkta ürettikleri metamfetamin, onları uyuşturucu ticaretinin en riskli yollarına da bulaştıracak...
Başrollerini deneyimli aktör Bryan Cranston veAaron Paul'un paylaştığı Breaking Bad, orijinal öyküsü ve sürükleyici senaryosunun yanı sıra oyuncularına kazandırdığı Altın Küre adaylıkları, Emmy ve Saturn ödülleriyle de televizyon dizileri arasında kalitesini ve farkını belli eden bir yapım...
Peaky Blinders diyebilirim. Suç, drama, akiyonun birleştirildiği bu dizi kesinlikle beni içine tam anlamıyla çekmeyi başarmıştı. Bir gün tekrar izleyeceğime eminim 🙂
Cevap
5Cevap

The Boys
Çok beğendiysem tekrar izleyebilirim unutmama gerek yok.
Eski dizilerden medcezir, Şu an olan Yalı çapkını

Sherlock Holmes..
Sıraya koyduğunuz 5 dizi tekrarı zaten oynuyor hiç bir şekilde izlemek istemem?
dizi değil ama v for vendetta güzeldi
evet var " DUY BENİ "
Prison break. Mükemmel bir şey
Gönül dagi
Prison Break
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?