Diziler & Filmler En çok güldüğünüz komedi dizi karakteri kim? Sunshine_meow Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Burhan’a hala çok gülerim 👻Sizin var mı en çok güldüğünüz bir dizi karakteri? En çok güldüğünüz komedi dizi karakteri kim? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ryan reynolds tabi ki de 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 547 cevap paylaştı. Burhan, bı de Gaffur..👍 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Kertenkele dizisindeki Hicabi karakteri. Elinde not defteriyle dolaşıp çok acayip sorular sorardı, cümlesini bitirirken “caiz midir hocam?” derdi 😄 0 0 Yorumla
palyanco_mutsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yani Burhan altıntop'u görünce bir üstü gelmiyor yani hangi dizide Kim daha komiktir gerçekten o dizi çok başkaydı 0 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Komedi pek sevmem ama Türk malı Erman karakterine çok gülerdim 🙂 0 0 Yorumla
Like_A_Rock Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Avrupa yakasında Ata Demirer çok güldürürdü beni :) "Allah uzun ömür versin Sertaç" cümlesiyle 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aras Bulut İçerde dizisinde çok iyidi çılgın gülüşleri falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hala izlerim yemek yerken sırf avrupa yakasini , tr de yasayip beni azda olsun mutlu ediyor 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 929 cevap paylaştı. Abuzer Kömürcü. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ryan reynolds tabi ki de
Burhan, bı de Gaffur..👍
Kertenkele dizisindeki Hicabi karakteri. Elinde not defteriyle dolaşıp çok acayip sorular sorardı, cümlesini bitirirken “caiz midir hocam?” derdi 😄
Yani Burhan altıntop'u görünce bir üstü gelmiyor yani hangi dizide Kim daha komiktir gerçekten o dizi çok başkaydı
Komedi pek sevmem ama Türk malı Erman karakterine çok gülerdim 🙂
Avrupa yakasında Ata Demirer çok güldürürdü beni :) "Allah uzun ömür versin Sertaç" cümlesiyle
Aras Bulut İçerde dizisinde çok iyidi çılgın gülüşleri falan
Hala izlerim yemek yerken sırf avrupa yakasini , tr de yasayip beni azda olsun mutlu ediyor
Kardeş payı- Kartal 😄😂
Erman Kuzu. 😂
Avrupa yakası süperdi
Feyyaz Yiğit (Yılmaz)
Abuzer Kömürcü.
Burhan Altıntop, Sinan Kaya
Cennet mahallesi pembe
Erdal bakkal
Yedi numara oyuncuları
Cem kaya
Şafak Sezer
burhan Avrupa yakası