Diziler & Filmler Anime Severler Toplanın Size sorum var? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz Shounen Anime Ana karakteri Hangisi? Ankete hepsini koydum Son Goku İchigo Kurosaki Monkey D Luffy Jotaro Kujo Rimuru Tempest Edward Elric Naruto Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Jotaro'yu oylayan Eleman bulsun beni Güncellemeler+1 yıl Naruto çöpünü neden bu kadar çok seviyorsunuz? Anime Severler Toplanın Size sorum var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. goku sadece 0 5 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Adaaam u Barış_LonelyForever +1 yıl eyv knk Bana1caykoy +1 yıl Kanka ankete katılırsan güzel olur :) u Barış_LonelyForever +1 yıl katıldım şimdi knk Bana1caykoy +1 yıl Teşekkürler
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anime önerir misiniz bana ☺️ 0 11 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Tabii , Ne tür Yorumla aichaa +1 yıl Korku olmasın yeter Yorumla aichaa +1 yıl Seni bekliyorum 🙄 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Komedi olarak , Grand blue , Golden boy , Konosuba , Great teacher onizuka , Prison school ( bu ecchi ( sapık anlamına geliyor ) barındırıyor ) Romantizm fazla izlemedim ama sevdiğim romantik komedi serilerini önereyim , The world god only knows , Clannad , Love is war , Horimiya Bilim kurgu olarak , Steins Gate , Dr stone Aksiyon Shonen olarak ise Fullmetal Alchemist Broatherhood , Bleach , HunterxHunter , DragonBall , Jojo's Bizzare adventure , Fate Psikolojik olarak , Re zero , Nhk ni youkoso , Re life , Oregairu , Hyouka , Evangelion , MonsterAkıl oyunları ( en sevdiğim konsept ) , No game no life , Tomodachi game , Danganronpa Yorumla Bana1caykoy +1 yıl İşsiz gibi yazdım senin için Yorumla aichaa +1 yıl Ay ne makbule geçti cinııım saol 😘 Yorumla aichaa +1 yıl İşin var mı 🙄 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl İşsizim ben Np Yorumla aichaa +1 yıl Yalan söylüyorsun 😒 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hayır , Hayatında bulamayacağın kadar boş vaktim var Yorumla aichaa +1 yıl Timam 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
goku sadece
Adaaam
eyv knk
Kanka ankete katılırsan güzel olur :)
katıldım şimdi knk
Teşekkürler
Anime önerir misiniz bana ☺️
Tabii , Ne tür
Korku olmasın yeter
Seni bekliyorum 🙄
Komedi olarak , Grand blue , Golden boy , Konosuba , Great teacher onizuka , Prison school ( bu ecchi ( sapık anlamına geliyor ) barındırıyor )
Romantizm fazla izlemedim ama sevdiğim romantik komedi serilerini önereyim , The world god only knows , Clannad , Love is war , Horimiya
Bilim kurgu olarak , Steins Gate , Dr stone
Aksiyon Shonen olarak ise Fullmetal Alchemist Broatherhood , Bleach , HunterxHunter , DragonBall , Jojo's Bizzare adventure , Fate
Psikolojik olarak , Re zero , Nhk ni youkoso , Re life , Oregairu , Hyouka , Evangelion , Monster
Akıl oyunları ( en sevdiğim konsept ) , No game no life , Tomodachi game , Danganronpa
İşsiz gibi yazdım senin için
Ay ne makbule geçti cinııım saol 😘
İşin var mı 🙄
İşsizim ben Np
Yalan söylüyorsun 😒
Hayır , Hayatında bulamayacağın kadar boş vaktim var
Timam 😘