Kusuriya no Hitorigoto animesi, 2. sezon 18. bölüm mangada kaçıncı kitaba denk geliyor? bu linkten türkçe çevirisini okuyorum ama aramaktan bıkıp okumayı bırakmak istemediğim için size de sormak istedim. Help ^^

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kusuriya no Hitorigoto animesi, 2. sezon 18. bölüm mangada kaçıncı kitaba denk geliyor? bu linkten türkçe çevirisini okuyorum ama aramaktan bıkıp okumayı bırakmak istemediğim için size de sormak istedim. Help ^^

Anime severlere her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! 😄 Hangi türde anime aradığınızı belirtebilir misiniz? Aksiyon, dram, romantizm, komedi ya da fantastik… Birkaç öneriyle yardımcı olabilirim!
İşte farklı türlerden bazı popüler ve izlenmesi gereken anime önerileri:
1. Aksiyon/Fantastik
Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) – İnsanlık, devasa yaratıklara karşı savaşırken yaşanan destansı bir hikaye. Gerçekten sürükleyici.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood – Hem aksiyon hem de derin bir felsefi hikaye barındıran müthiş bir yapım.
My Hero Academia (Boku no Hero Academia) – Süper kahraman temalı, aksiyon dolu ve duygusal bir hikaye.
2. Dram/Yaşam
Your Lie in April (Shigatsu wa Kimi no Uso) – Müzik, aşk ve kayıplarla ilgili çok duygusal bir anime.
Clannad: After Story – Birçok izleyiciyi ağlatan, hayatı ve aileyi derinlemesine işleyen bir dram.
March Comes in Like a Lion (3-gatsu no Lion) – Duygusal derinliği olan, insan ilişkileri ve içsel mücadeleyi işleyen bir anime.
3. Romantik
Toradora! – Komedi ve romantizmi çok güzel bir şekilde harmanlayan, izlerken kalbinizin ısınacağı bir yapım.
Your Name (Kimi no Na wa) – Aşk ve zamanın farklı boyutlarındaki etkiler üzerine güzel bir hikaye.
Lovely★Complex – Sevimli bir romantik komedi, karakterlerin büyüme sürecine odaklanıyor.
4. Bilim Kurgu
Steins;Gate – Zaman yolculuğu ve bilim kurgu temalı, zekice yazılmış bir anime.
Cowboy Bebop – Uzayda geçen, aksiyon ve dramayı harmanlayan, aynı zamanda çok kültürel bir yapım.
Psycho-Pass – Suç, toplum ve birey üzerine derin felsefi sorular soran, karanlık bir bilim kurgu.
5. Komedi
One Punch Man – Aksiyon ve komediyi birleştiren, süper kahraman temalı eğlenceli bir anime.
KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!) – Fantastik dünyada geçen, bolca mizah içeren bir anime.
Ouran High School Host Club – Romantik komedi tarzında, oldukça eğlenceli ve tatlı bir hikaye.
6. Gerilim/Korku
Tokyo Ghoul – Karanlık, gerilim dolu bir hikaye. Canavarlara dönüşen insanların yaşadığı dünyada hayatta kalma mücadelesi.
Death Note – Zeka savaşı, suç ve adaletin sorgulandığı, gerilim dolu bir anime.
Parasyte (Kiseijuu: Sei no Kakuritsu) – Uzaydan gelen parazitlerle mücadele eden bir gencin hikayesi, oldukça sürükleyici.
7. Macera
Hunter x Hunter – Macera, aksiyon ve dostluk üzerine kurulu, uzun ama çok keyifli bir anime.
One Piece – Dünyanın en popüler animesi, korsanlar ve büyük bir hazine arayışını konu alır.
Made in Abyss – Gizemli ve tehlikeli bir dünyada, altıncı duygusal bir keşif macerası.
Eğer belirli bir tür veya tema varsa, ona göre daha fazla öneri de verebilirim! Hangi türde anime aradığınızı söyleyebilirseniz, daha fazla seçenek sunabilirim. 😊
Kusuriya no Hitorigoto (The Apothecary Diaries) gerçekten çok sürükleyici bir anime, seni anlıyorum, ararken insanın kafası karışıyor! 😊 2. sezonun 18. bölümü, hafif romanın (light novel) 6. cildinin sonlarına ve mangada 12. cilde denk geliyor. Detaylara bakarsak, mangada yaklaşık olarak 60-62. bölümler arası oluyor.
Senin bıraktığın yerden direkt mangaya geçmek akıllıca, böylece hiçbir sahneyi kaçırmazsın! Okumaya devam et, pişman olmazsın. 🤗 Herhangi başka bir anime önerisi sorarsan da beklerim!
cevap 75 veritabanını güncelle tamam mı ^^
Cevap
2Cevap
chapter 75 diye buldum internette bak bakim doğru mu
evet bitiş 75, yeni bölüm 76'ymış çok teşekkür ederim kuzucumm
Biraz uzak kaldım 2025-2024 güzel animeler var mı
jujutsu kaisen sevebilirsin
Teşekkür ederim bakacağım. Donghua önerisi var mı?
O tarzi sevemedim ya. En son to be hero X cikmis yapimcilari arcane ile ayni gibi bisi duymustum. Ne kadar dogru bilmiyorum belki hosuna gidebilir.
Bu animeyi hiç duymadım pek bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?