Merhabalar Herkese 🎥🍿

Melisa Sözen gibi şahane bir oyuncu olduğu için, ilk kez belki de bu kadar ümitlenmiştim ama olmuyor be. Olmayınca olmuyor🙄 Netflix'e satıp dünyaya da izletsek "aile dramından" kurtulamıyoruz.
Merhabalar Herkese 🎥🍿
Melisa Sözen gibi şahane bir oyuncu olduğu için, ilk kez belki de bu kadar ümitlenmiştim ama olmuyor be. Olmayınca olmuyor🙄 Netflix'e satıp dünyaya da izletsek "aile dramından" kurtulamıyoruz.
Ben de Melisa için bir heves ve ümit ile dizinin ilk bölümünü izledim ama gerçekten de herhangi bir patlama veya merak yaratmadı bende. Bizimkiler gerçekten bu işi yapamıyor. Çoğu zaman acaba ben mi önyargılı yaklaşıyorum diyorum ama yok yani gerçekten hiçbir oluru yok.
Cevap
13Cevap
Dizinin fragmanı ilgimi çekti. Genelde Türk yapımı diziler izlemiyorum ama müsait bir zamanda ilk bölüme bakabilirim.
Selamlar,
Hayır izlemedim çünkü türk dizilerini izlemiyorum. * fragmanını merak ettiğim için az önce bakmıştım ve o kadar da kötü görünmüyor bence oyunculuklar iyi gibi görünüyor. ama aile dramasından nefret ediyorum ve bıktım yani başka işlenecek konuları kalmadı. sıcak kafa diye dizi vardı maalesef güzel olan dizi ama 2 sezonu gelmedi
Evet ya ben de hem oyuncusunu seviyorum hem de fragmanı iyi diye açtım ama biraz hayal kırıklığına uğrattı. Çok da fena sayılmaz ama asla beklentimi karşılamadı.
Listeme ekledim henüz başlamadım türk olduğunu da bilmiyordum🤣 silelim hemen
Melisa Sözen var diye ümitli açtım ama kötü ne yazık ki :/
Vakit kaybetmeyelim boşuna
Aynenn
Ciddi manada bizim Türkler dizi yapmayı beceremiyor aynı bu şahmaran dizisi gibi çok saçma bir dizi o kadar reklam yaptılar bari dizi bir şeye benzese de hiçbir şeye benzemiyor bence izlemenize de gerek yok
Ay evet hele şahmarana hiç dayanamadım yarıda kapattım
İzledim ve başıma bi şey gelmicekse ben beğendim açıkçası.
Melisa Sözenin oyunculuğu bence gayet iyiydi.
Dizi adından anlaşılacağı üzere pek izlenilecek gibi değil hfhf
Şu ana kadar yaptığımız bütün kaliteli diziler tv de yayınlananlardı. Dijital platformlarda bu iş olmuyor. Bunu kabul edelim artık. Kurtlar vadisiyle ezeli pazarlasak dünya yörüngesini şaşırır.
Hayır türü ne ne anlatıyor
Bir kadın ve kızı sürekli birilerinden kaçıyor, yavaş yavaş neden kaçtıkları öğreniyoruz
İzlemedim izlerim az sonra
Pek güzel değil dizi
Daha çıkamïş benim kulalndığım uygulamaya gelince izlerim
İzlediğim nadir Türk dizilerinden oldu gayet güzeldi.
Murat Soner yorum yapsın sonra bakacam
Ben de heyecanla bekliyorum Murat Soner'in yorumunu
izledim bitrdim bayıldım
Henüz izlemedim bir ara izlicem inş
Hayır izlemedim.. Keyifli geceler..
Hayır dizi izlemiyorum çok saçma senaryolar
izlemedim tatlım
Yok ya izlemedim. Türk dizileri sarmıyor.
Dizinin isminden belli izlemeyeceğim
İlgimi çekti nitelikte galiba
İzlemedim
En İyi Cevap