Netflix'de izlediğin dizilerden en iyisinden en kötüsüne doğru bir sıralama yapmış olsan ilk 3 sıralamada hangi diziler olurdu?
2 ay
Netflix dizilerini en iyiden kötüye doğru sıralar mısın?

Elite
Baby
Kuş uçuşu
Yakamoz S-245
Emily in Paris
Ginny ve georgia
13 Reasons why… daha varda üşendim yazmaya 🙂
Cevap
11Cevap
Bence en iyisi the witcher. The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.
Kitabını okumadım ama bilgisayar oyununu oynamıştım. Dizi fena değil.. İzlenebilir. Kitabı okumayan ya da oyunu oynamayan izlemesin.. Bir şey anlamayacaktır. Dizi ilerlerken sizin Witcher dünyasını bildiğinizi varsayarak ilerliyor. Oyunu efsane idi... Ancak dizi oyun gibi efsane ilerlemiyor. Bölüm bittiğinde diğer bölümü izleme heyecanı duymuyorsunuz. Yani izlemeyen çok bir şey kaybetmez.. Karakterler sıkıcı.. Efekler yetersiz.
En iyiler de kararsızım ama en kötüsü all of us are dead. Dizinin 60 dakikasının 40 dakikası doldurma içerik. 3. bölüme kadar 1.5 hızda gelip, dayanamayıp bıraktım. Olurda izlemeyi düşünürsen tavsiye etmiyorum kesinlikle. En iyi içinde kararsız olmamla birlikte The witcher derdim.
The Last Kingdom
Godless
Anne With An E
3ü de harika dizi sıralama yapmadım. Hepsini tavsiye ederim.
Valla kullanmadım ama kullanmayı hiç düşünmüyorum film dizi izlemek için niye para verim ki google var arat izle
black mirror ve fringe en iyisi netflixte var mı bilmiyorum
İzledigim hiçbi netflix dizisinden zevk almadım, queens gambit miydi, o hariç
Oyle aman aman cok izlemedim, izlediklerim de zaten iyi guzel oldugu icin izlerim. Begenmedigim seyi neden izleyeyim, direkt orada bitiririm zaten zaman kayba ne gerek var...
Bana göre
En İyi Diziler:
Breaking Bad
Stranger Things
The Crown
En Kötü Diziler:
Insatiable
The I-Land
Friends from College
geyflix izlemiyorum
Dark
365 Day