Bu seferki ghostface tüm seriler içindeki en güçlü ve en acımasız karakter olmuş. Sinemada izlemekte olaya ayrı bi heyecan katıyor. Katil tahmin edilebilirlikten uzak ve ters köşe yapıyor.

Bu seferki ghostface tüm seriler içindeki en güçlü ve en acımasız karakter olmuş. Sinemada izlemekte olaya ayrı bi heyecan katıyor. Katil tahmin edilebilirlikten uzak ve ters köşe yapıyor.
Evet ben izledim ve filmi beğendim konusu şu şekilde Çığlık 6, Hayalet Maskeli cinayetlerinden kurtulduktan sonra Woodsboro kasabasını geride bırakıp New York'ta yeni bir hayata başkayan dört kişinin hayatına odaklanıyor. Son Hayalet Maskeli cinayetlerinin ardından, hayatta kalan dört kişi, artık hayatlarında yeni bir sayfa açmak ister ve bu amaçla Woodsboro kasabasından ayrılır. New York'ta kendilierine yeni bir düzen kuran 4 kişi, her ne kadar kasabayı arkalarında bırakmış olsalar da maskeli katilden kurtulmayı başarabilecekler midir?
Çığlık da kimmiş Koleksiyoncu varken 😂😅 önce izlemiştim de bayağı oldu hatırlamıyorum ne zaman izlediğimi

İzledim ve dediğin gibi sinemada izlenmesi daha farklı bir olay. Harikaydı ben beğendim katile gelecek olursak birini zaten tahmin ediyordum ama diğerlerini beklemiyordum. Ters köşe oldu cidden
Cevap
6Cevap
İzlemedim izlemem de😐 en son küçük olduğum zamanlar izlerdik ailece korku filmlerini ama o zamandır bu zamandır izlemiyorum 😐
Ben beğendim baya ters köşe yaptılar. Ama iyilerin kazanması güzel oldu.
Aynen. Bir de olay mahalline bıraktı.
Cam sürüm mevcut olduğundan izlemeyi tercih etmiyorum hd hali yakında gelir
Eskilerini de izlememiştim ben. Korkunçlu filmler izleyemem.
Yarın gidip izleyeyim bari
Merak ettim şimdi çok severim korku filmi 😌
Teşekkürler 😉
Çıkar çıkmaz sinemaya koştum
Gold class da seyrettim ben, onlarda az koltuk oluyor ama hepsi doluydu akşam saati olmasından kaynaklı sanırım
Akasya avm Kadıköy
Hayır da izlenebilir çığlık filmi iyidir
İzlemem bu tarz filmleri.
Asla korku filmi izleyemiyorum
İnternete düştü izledim dün gece.
izlemedim kocam bey akjsdaskd
ay tamam sjadjsdjs çok korkarım ben zaten ısdsaıdasıd ay eğleniyom boşanmak istedigin zaman söyle taam mı sjaksdasd
ay bebeğimmmm boşanmak bende de yok lksjdlsds ya senin ponçik klabini severeim kdjskljd
seni bağlarsam sadece bağlama büyüsü ile bağlarım ben kjdlskjd
farklı dünyalarn insanıyız sjlkdsa
oha seni süründürürüm bizde boş degiliz kfsldjflfjkd
yok ben senle evlenmem kjldkjs ben sana baktım assıldım bana yetti dhkhkhsakhkjsh hayal gücüne bırakıyorum belki sarısın ilik gibiyim belki de esmer bomba kjdljs merak ilişinin yapı taşıdır kjsd
2 saat kjkjdjl güzel unut cunki acı çekmenden çok hoşlanmam sklajds iyi geceler bebeyim kjhkh
Hiçbirini izlemedim
Çok güzel bu araya
Arada
2-3 gün sonra
izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?