Ya bunla ilgili çok komik anim var herkese anlatayım da herkes Gülsün tebessüm etsin bir ara ulusal olmayan televizyon kanalında çok çıkardı bal satan kanallar gibi düşünün neyse ben tabi köydeyim babanem ve dedemin yanına gitmiştim bunu da çok severim diziyi birgün babanem ile oturduk hah dedim babane bu çok güzel film izleyelim dedim ondan sonra başladı tabi babanem bunu gerçek sandı 😂😂😂 başladık izlemeye ağza bak ağza sapsak surat felan diyo bildiğin buna giydiriyor 😂😂 daha sonra işte hamile kadını kestiğini bazı adamları kestiğini görünce tü Allah uzun ömür versin suratsız haba haba şuna bak Allah'ın cezası felan diyordu en son dedi ki kapat dedi bildiğin gerçek sandı yahu anlatırken hala gülerim :) 😂
En güzel sorusu şu en sevdiğim korku filmi ne kız diyo ki anlamadım o da diyo ki bir daha anlamadım dersen o kafanı gövden den ayiracagim diyor. sjsjsj
Evet oldukça haklısın. Şu surata bak ya böyle bir tatlılık yok. Oldukça da nezaketli ve iyi kalpli bir abimiz. Tek sıkıntısı az biraz sapıklık var adamda😂 Onu da çözeceğiz bir psikiyatri kliniğinde. Ciddi söylüyorum ben Çığlık filmlerini her zaman sevmişimdir. Filmdeki gerilim muhteşemdir.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha aynen valla haklisin. En sevdiğin korku filmi ne? sjsjsj
Devrinin en iyi filmlerinden birisidir. Sonuçta kült korku filmleri arasında ki yerini almayı başarmış bir film. Geçenlerde tekrar izlemiştir. Severim..