Diziler & Filmler Yüzyıllık Mucize dizisi için çok heyecanlıyım 🥰 Siz de benim kadar heyecanlı mısınız? NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Oyuncular çok yakışmış ❤️ Setten fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Yüzyıllık Mucize dizisi için çok heyecanlıyım 🥰 Siz de benim kadar heyecanlı mısınız? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır ben heyecanlı değilim zaten türk dizileri saçma bulduğum için izlemiyorum 0 0 Yorumla
_OFSAYT_ Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Tarihi bir diziyede benziyor atatürkle ilgili bir seylerde duydum heyecanliyim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 738 cevap paylaştı. Bir TV dizisine göre iyi duruyor umarım izleyicileri hayal kırıklığına uğratmaz 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Senaryo sardı bekliyorum izleyeceğim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır ben heyecanlı değilim zaten türk dizileri saçma bulduğum için izlemiyorum
Tarihi bir diziyede benziyor atatürkle ilgili bir seylerde duydum heyecanliyim
Bir TV dizisine göre iyi duruyor umarım izleyicileri hayal kırıklığına uğratmaz
Senaryo sardı bekliyorum izleyeceğim.
Dizilerle pek aram yok
Mimik oynamadı😂