Adım Farah dizisi için çoook heyecanlıyım. Baş rolünde çok sevdiğim iki isim var. Bir an önce akşam olsun istiyorum😍 Hem Demet Özdemir hem Engin Akyürek olunca müthiş bir iş olacağına eminim!
Benim kadar heyecanla bekleyenler yorum yazsınnn 💖

Adım Farah dizisi için çoook heyecanlıyım. Baş rolünde çok sevdiğim iki isim var. Bir an önce akşam olsun istiyorum😍 Hem Demet Özdemir hem Engin Akyürek olunca müthiş bir iş olacağına eminim!
Benim kadar heyecanla bekleyenler yorum yazsınnn 💖

İşte Türkiye Cumhuriyetinin özetidir bu bir dizi için heyecanlanıyorlae. Adamlar Marsa roket atıyor başarılı olacak diye mi heyecanlanıyor biz Dizi başarılı olacak diye mi heyecanlanıyoruz.
Yani afedersiniz ama Kara Para Aşk dizisini çağrıştırmak bir dezavantaj olarak görünüyor. Kadın oyuncu Tuba Büyüküstün 'e karşı Engin Akyürek ise bizzat kendisine karşı mücadele verecek. İzleyecekleri tutmuyorum, hayırlı akşamlar.
Cevap
14Cevap
Hayır izlemiyorum
Dizi hiç izlemiyorum, nedense dizilere tahammülüm yok. Sevenlere de bişey diyemem tabiî. Türk dizi yapısı genelde: 1 kızı 5 kişi seviyor 10 kişi hainlik planları kuruyor, erkeğinde 3 5 kız seviyor ama sevdiği kızla aralarında hep problemler oluyor, insanlarda bu problemleri ve olan biteni seyreder🤔
Ben dizi izlemiyorum artık iyice abarttilar iki başrol oyuncusu atıyorlar ya kadin bulunmaz hint kumaşı oluyor ya erkek dizide herkes ya kadına ya erkeğe aşık oluyor bilindik senaryo işte oyuncular değişiyor sadece
Aynı karakterlerin aynı konu üzerinde dolanıp durduğu, birbirinin benzeri dizileri gerçekten bu kadar ilgi ve merak ile bekliyor musunuz?
Çok komik. Aynı oyuncular, başka dizi. 3 bölüm sonra fişi çekilir yine. Bol heyecanlar size.
Dizi izlemiyorum hele ki bu kızın oldugu dizileri hiç.
Klasik Türk dizi felaketlerine yenisi eklenmiş
Bende zerre ilgi uyandırmadı. Güzel kız oynuyor diye izleyecek beyin yapısını atlatalı yıllar oldu
Dizi izlemem zaten ama bu kadın varsa aslaaa izlemem
İkisini de sevmiyorum ve vaktimi buna harcayamam bu yüzden izlemeyeceğim
diziden haberim bile yok niye heyecan yaptınız anlamadım
Bölüm sonunda klasik Türk dizisi saçmalığına büründü...
enginim de enginim yaa 😍 ta bir bulut olsam dizisinden beri hayranım adama
Merak ediyorum izlerim
Güzel olacağını sanmıyorum
beni ilgilendirmiyor
Heyecandan uyuyamadım koltuğu yedim
Dizilerden haberim yok, deprem mahvetti hayatımız
Beklemiyorum Türk dizleri bk gibi
Guzel diziye benziyor izliyorum
İsim bile bulamamışlar neyini merak ediyim
Adımfarahkoydum ne zaman çekilecek acaba
Aklıma aynısı geldi 😂
Bakalım bakalım nasıl