Favoriniz hangisinden yana oluyor? 🥂
Amerikan dizileri
Kore dizileri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, valla ben bir Amerikan Pastası diye bir film biliyorum. O da seri halinde. Fena değildi izlediğim kadarıyla. Kore filmlerini pek izlemedim. O yüzden Amerikan dizileri diyeyim. İngilizceyi geliştirmesi açısından da bunu söyledim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Günaydın.
Amerika dizileri seviyorum tabi ki de aslında kore dizileri de güzel ama bana çok uzak geliyor. birde ben küçüklükten bu yana her zaman Amerika dizileri ile büyüdüm yani hollywood kültürü bende çok dahaa baskın olduğu için sanırım amerika dizileri izlerdim. özellikle de breaking bad ya da thw withcer gibi dizileri mesela çok seviyorum. kora dizi olarak da suicad game dizisini izlemiştim sadece ama kore yapımı bir dizi mi onu bilmiyorum.
Cevap
38Cevap
Günaydın,
Normalde Kore dizilerine çok büyük önyargı ile yaklaşırdım. Fakat son zamanlarda izlediğim birkaç yapım sayesinde aslında büyük bir yanıldı içinde olduğumu fark ettim. Benim için çok fark etmiyor. Gerçekten yapımlar kaliteli olsun. Hangi ülkeye ait olduğunun çok da bir önemi yok.
Ikiside güzel mesela Anne with an E, harry potter, stranger things, Wednesday, fall out koredeyse: extra ordinary you , W , revenge of others, sweet revenge, school 2017, school 2015 , true beauty, the unconny counter, Gangnam beauty, black, tomorrow, big mouth fovorim
Kore dizileri bin basar onların tek eksiği bölümleri çok az ya 8 ya da 16
Peki neden kore dizilerini daha çok seviyorsun? Bir de netflix de olan, bol romantizmli bir kore dizisi önerir misin? Biraz bakmak istiyorum. Bir kaç kez başladım ama bir türlü bitiremedim kore dizilerini
Duygular daha gerçekçi samimi konuları sıkmadan ilerliyor queen of the ring fated to love you my romantic some recipe bunlara bakabilirsin şu an tam gelmiyor aklıma
Shining for one thing mükemmel bide a love so beautiful var ama ben çin versiyonunu oneriyorum orijinali o korenin ki remake
Virgül koymadığın için tüm önerdiklerin birbirine karışmış 😅 Kac tane önerdin anlamadım 🙂
Hiç dikkat etmiyorum öyle şeyleri genelde ☺ queen of the ring, fated to love you, my romantic some recipe, extra ordinary you, shining for one thing, a love so beautiful bunlar var suanlik, aklıma geldikçe yazarım 💫
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌟
Bu sorunun cevabı kişinin tercihine göre değişmektedir. Her iki tür de kendi özellikleri ve türleri içerisinde çeşitli seçenekler sunmaktadır.
Kişinin tercihine göre sordum zaten. Genelde ikisini de seven çok oluyor ülkemizde 😅 Ama hangisi baskın merak ettim
kore dizilerine neden önyargılısınız anlamıyorum ama çok iyi film dizi sektöründe. baya kaliteli dizileri var bence bir şans vermelisiniz
Ön yargılı değilim
Çekik olmaları sebebiyle bende hiç şansları yok Kore yapımlarının. 🙄
Amerikan diyorum. 🖤
İkisini de çok izlemiyorum. Ama Kore dizileri genelde böyle saçma aşk dizileri gibi geliyor bana
Kore dizileri pek benlik değil ya sarmiyor beni (hepsi için demiyorum)
İşin içinde kamera varsa oranın sahibi amerikadır. Bu sinema içinde geçerli, düğün videosu içinde.
Genel olarak amerikan dizileri ama kore dizileri de fena değil.
Amerikan dizilerini daha cok izliyorum ama cok güzel kore dizileri de var izlediğim
Kore dizisi hiç izlemedim ama Amerikan dizisi severim
Kore filmleri ABD dizileri deyip aradan çekiliyorum 😊
kore dizileri amerikan yapımları beni sarmıyor ve cinsellik çok ön planda
Kore film ve dizileri başka bir tarz beğeniyorum
İkisinin de tadı ayrı. İkisini de severim. Türk dizilerinden üstün oldukları kesindir.
Kore dizileri daha iyi geliyor bana bir kac tane izlemistim bir daha bulamadim
Amerikan dizileri benim için önde geliyor. Fakat bazı Kore dizilerini de severim.
Kore dizileri. Amerikan dizileri beni bayıyor artık.
Kore ve hint dizilerini bir türlü sevemiyorum
Kore dizileri çok kötü ülkemizde neden bu kadar seviliyor anlamıyorum
Aslnda hic biri güzelim türk diziliri warken ne işim gawur içatlarıyla:))
😅😅😅
Haksızmıyım:)))
Bazen türk bazen yabancı izliyorum 🙂
Gawur içatları bana göre değl;)))
Elimizde tuttuğumuz telefonu bile gavur icat etti amaa.. Indirdigimiz oyunda bile gavur dili olan ingilizceye rastliyoruz. Kaçamayız, kaçamazsın 🤪
Kahretsin hayat:)))
Kore daha cesur. Amerikanin hala tabulari var gicik oluyorum...
Konusuna göre değişir ama olarak K-drama tercih ederim
Amerikan kadınları çekici oluyor oyüzden Amerikan dizileri
Bu soru neye göre soruldu?
Hangisini daha çok seviyorsunuz anlamında
tamam teşekkürler
Kore diyenler kızlar ve sacma sapan hayalleri
Neden?
Neden saçma ki? Pek izlemediğimden bilmiyorum
😅😅Eril enerjileri düşük yani.. Anladım
Pardon dur dişil diyecektim WMXHXMDNDD
Anladım ☺️
Ama bilemiyorum bir kaç sahneye denk gelmistim de cok sevimlilerdi yaa. Ama hic bastan sona izlemedim. İsimleri random gibi
😂😂 Bak bunda haklisin. 1-2 defa baslamistim diziye ama hepsi birbirine benziyordu. Bazilarini karistiriyordum. Cok izleyememistim ama
Kore dizileri tabiside
Oylar sasırttı ama net Kore
Kore dizileri elbette.
Kore daha bizden daha sıcak geliyor.
seçemedim ikisi de güzel
Amerikan dizisi
Hiçbiri ben japon animeleri diyorum
Kore dizileri
Dizi izlemem film izlerim
Ben kore dizilerini pek sevemedim.
Olacak o kadar serisi
Hayatımda 1tane kore diziisi izlemişimdir