Sezon başından beri 3 kategoride de birinci olan Yalı Çapkını, geçen hafta AB reyin sonuçlarında birinciği Kızılçık Şerbetine kaptırmıştı. Bu hafta 3 kategoride de kimin birinci olacağı çok merak ediliyor. Siz hangisini izleyeceksiniz? Birinci hangisi olur?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ikisini de takip etmiyorum
Hiçbirini seyretmiyorum Türk dizileri bayıyor insanı
Ben ikisini de takip etmiyorum ama babannem kızılcık şerbetini izlediği için akşam muhtemelen onu açarlar tv'de
Sözde modern olan çağın raiting almak için izle diye tutturup düşüncelerimi sabote etmesini istemediğim için bunları izlemiyorum.
Ben hiç birini izlemeyi düşünmüyorum türk dizileri gizi saçma dizileri zaten izlemiyorum hiç bir şekilde
Türk dizileri tecavüze özendiriyor yasaklanmali derhal
Yali capkini tabiki.
Yine cool takilmaya calisanlar basmis burayi😂 tamam sizsiniz siz turk dizileri izlemezsiniz en kral sizsiniz karsi cins hepsi pesinizde şu an he!!
Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını dizisinden daha iyi, daha heyecanlı, daha sürükleyici...
Kızılcık şerbeti, Nurseme olayı bayağı bir tepki topladı, konuşuldu o önde olur gibime geliyor.
Kızılcık şerbetinin oyuncuları kalitesiz, yalı çapkının senaryosu berbat.. ben yokum diyorum. Müziğimi dinler uzanır keyif yaparım.
Yalı çapkını olur ama yine ab de kızılcık şerbeti geçebilir belli olmaz. Yalı çapkını sıkıcılaştı sankiii
Beni pek açmıyor. En fazla 5 dk dayanabiliyorum. Annem izliyor nasıl dayanıyor bilmiyorum 🤷♀️ mucize 😂
İkisini de izlemem boktan şeyler
Ben Yalı çapkını tarafındayım
kizilcik serbeti daha gercekci
Hiç birini izlemiyorum
Bu dizileri izleyen var mi ya hâlâ
Ikisinide değil
Yalı çapkını 👍
Hic birini
hiçbirini
Ben kızılcık şerbeti tarafındayım
Kızılcık şerbeti