Aslan ile Devin benim için yılın çifti olacak gibi. Hikaye güzel, oyuncular güzel ekran resmen şaheser izliyorum :) Yeni bölüm geliyorr

Aslan ile Devin benim için yılın çifti olacak gibi. Hikaye güzel, oyuncular güzel ekran resmen şaheser izliyorum :) Yeni bölüm geliyorr

Serenayı yıllarca hiçbir tv dizisinde görmemiştik. İlk defa bu projeyi kabul etmiş diye bakayım dedim klasik zengin erkek, fakir sıradan kız ilişkisi. İki tarafın ailesiyle problem var. Küçüklükten bu yana aile kavgası çeken ben birde tvde izleyerek psikolojimizi iyice bozucaklar. Gerçi tv dizileri hep saçma. Sadece oyuncu kadrosu iyi ama konudan dolayı tutmayabilir
Hikaye hayır çokta iyi değil. Konusuna bakılacak olursa günümüzde bir çok dizi konu olarak bu diziden iyi. Ama bu dizinin izlediğim kadarıyla diğer dizilere fark atacağına inanıyorum. Bunun sebebi kıvanç Tatlıtuğ dizide oyunculuğunu çok iyi konuşturmasıdır. Dizide ki kıvancın oynadığı sahnelerin hepsinde seyirciye duyguyu iyi yaptırıp konunun hem önemine vurgu yapıp vizede güzel bir seyir keyfi hazırlıyor. Selenay Sarıkaya gelirsek güzellik kişiden kişiye değişir. Oyunculuk dersek keyifli bir oyunculugu var. Duygusal ve keyifli bir dizi olacak. İyi seyirler. "Kendime göre bencemi söyledim. Size veya bu yorumu okuyan farklı kişilere göre farklı yorumlanabilir. Yargilamazsanız sevinirim"
Cevap
28Cevap
Hayır böyle saçma dizileri izlemiyorum ve izlemeyi de düşünmüyorum hiç bir şekilde. ama izleyenlere keyifli seyirler
İyy iki isim birleştiren ergenler yine üşüsmus dur sabret daha bir bölüm oldu beyin uok ki ilk sahnede öpüşen çift sorgulamiuor beyin sazan gibi ne bulsa boş beyine alıyor iki isim bu nasıl vizyonsuzluk ergenlik cahillik
Bu kadının oyunculuğunu çok severdim ama en son şahmaran dizisinde iyice sogudum artık hiçbir dizisini görmek istemiyorum...
Serenay ı güzel bulmuyorum,
Güzel bulanı da anlamıyorum.
Güzel bulanı anlayanı da anlamıyorum.
Sıfır doğal güzdllik!!!
Tutmaz bu dizi.. Ezelden sonra kaliteli dizi çıkmadı..
ezel bir başkaydı be. Onu ayrı bir kategoride tutuyorum
Bunlar nasıl isimler abla yaaa :( Valla fabl falan sandım :( Aslan ile Deve diye okuyunca :(
sdjsadhak güldüm :D Aslan doğru ama diğer karakter deve değil devin
Gecende gördüm adama kafa atıyodu ne çifti yaa kafadan bunlar
Ben genelde sonradan puhutv'den izliyorum ilk bölümünü izledim memnun kaldım
Bu sorulara yorumlari okumak icin giriyorum. Kendilerini cool gostermek icin ezik ezik cumlelerle ben asla izlemem cok banal. vs gibi seyler yaziyor cok eglenceli bunlari okumak.
İzlemedim. Son zamanlarda Türk dizilerinde iyice saçmalıyorlar. Hiç TV ye bakasim yok.
Başka işin yok mu yavrum senin vasıfsız vasıfsız işler peşindesin?
ilk bölüm izledim çok saçma geldi devam etmem
Evet izliyorum sevdiğim bir dizi oyuncu kalitesi yüksek
Şu dizi karakterlerinin isminden tek isim yapma olayı bitsin artık. Bakın bu ağır kekoluk çok ağır hem de tonlarca kekoluk sfjsklf
İzlemiyorum benlik değil
Eski dizileri izliyorum sarmadı bu dizi beni masumlar apartmanından sonra hiçbir dizi sarmadı yeni yapımlardan :)
aslında yeni yapımların çoğu psikiyatri hastası hikayesi oluyor bir yerden sonra sürekli dram
Psikolojik dizileri ve dram seviyorum da masumlar apartmanı dışında gerisi çöp senaryo kurgu olarak çok zayıf ama bir dizi bence hem dram hem komedi ikiside birarada olmalı
Abla masumlar apartmanını ben de özledim yaaa :( Hikmet amcanın pot kırmalarını, egeyle nerimanın utangaç aşık hallerini :( Gülbenin çocuksuluğunu, safiyenin inatçı aşık hallerini :( Hanın psikopatlığını :( Olsa da izlesek yaaaa :(
evli adami baska kadina yakistirmadin artik yeter serenay cem yilmazla sevgili oldugunda sogmustum baya
İzlemedim merak ettim bak şimdi.
eğlenceli güzel gidiyor tavsiye ederim
Ay gına geldi kavga dövüş uzatmalı sündürmeli ilişkiler yumağı izlemekten
Şampiyonlar ligi gibi ikili mk yok böyle bir şey
premier lig :D
Bu kızı hiç sevmiyorum
İzlemiyorum
Pek aile dizisi olmadığı içüün hazır diilim
Bir ben sevmedim galiba
Türk senaryoları cidden berbat
İzlemedim diziyi fırsat olmadi
Öyle bir dizinin var olduğunu bilmiyordum