Muş’tan İstanbul’da yaşayan annesi Şahinde (Gülçin Hatıhan) ve babası Reşat’ın (Feridun Düzağaç) yanına gelen savcı Leyla ayağının tozuyla ünlü bir iş insanının cinayetini çözmeye çalışacak. Hande Erçel ve Burak Deniz var.

Muş’tan İstanbul’da yaşayan annesi Şahinde (Gülçin Hatıhan) ve babası Reşat’ın (Feridun Düzağaç) yanına gelen savcı Leyla ayağının tozuyla ünlü bir iş insanının cinayetini çözmeye çalışacak. Hande Erçel ve Burak Deniz var.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır izlemeyi düşünmüyorum çünkü türk dizilerini çok saçma buluyorum bu yüzden de izlemeyi sevmiyorum
Türkiye kız oyuncunun köküne kibrit suyu döküldü galiba her dört filmin biri hande erçel biri serenay biri burcu biri demet özdemir
Belli olmaz bu ara yoğunluğum dolayısı ile film dizi izleyemiyorum.
Burak Denizi çok seviyorum ama Hande Erçeli sevmiyorum izlemem o yüzden büyük ihtimalle
ne zamandır handecimin dizi çıkarmasını bekliyorum izlerim tabiki
bunların eskiden bi dizisi vardı patron canım kız temalı onun gibi olur bence yine
Hayır, bakmadım açıkçası bu soruyla haberim oldu. Ama yerli dizilerini pek sevmiyorum.
Bu yüzden izlemeyi düşünmüyorum.
Hande sabahciyla birlikte olduktan sonra gözümden düştü. Ah ah üzümlü kekim kerem Bursincigim
Evet çok iyi kimyasalı senaryo ilginç izlerim.
Polisiye gerilim cinayet izlemek istiyordum tam da. 👍👍
İzlersem top olayım !!!
Kusucam artık şu iki kıl tipi her yerde görmekten
Şahmaran gibi olmasında...
Vallaha kafa eserse bakarız
Hep aynı yüzleri izlemekten bıkmadınız mı?
Hiçbir dizi izlenmez hele bunlar varsa
Ne diziler ile aram var, ne filmler ile.
yargı dizisi tutar. bu diziyi yutar
Ayır izlemeyecegim
Tabi ki hayır 🙄
Hayırr
Hande ercel. oyinculugunu beğenmiyorum izlemem
İzlemem
İzlemem
Hayır 😂
izlemeyeceğim
İzlemem
İzleriz
Hayır