Burak ve Hande çifti hatırlarsanız yıllar önce Aşk Laftan Anlama dizisinde başrol çiftiydiler. Dizi baya beğenilmişti. Şimdi de İki Yabancı dizisinde oynayacaklar
Hande Erçel ve Burak Deniz yıllar sonra tekrar partner oldular! Dizileri güzel olur mu sizce?
Her dizide aynı oyuncuların oynaması artık baydı. Şu kadını da amma abarttılar güzelliği ortalama ayrıca oyunculuğu da bence pek yok. Ondan daha güzel ve yetenekli olup göz önünde olamayan birçok oyuncu kadın varken hep aynı oyuncuları gözümüze sokmaları çok sıktı.
Yine bir aşk dizisi mi? Umarım yine diğerleriyle aynı konuda olmaz. Hande Erçel en son "Birdahakine kendi ayakları üzerinde duran bir kadını canlandırmak istiyorum" demişti.
fabrikadan çıkmış gibi hep aynı tip burun görmekten gına geldi bana, ünlü oldugu halde parası oldugu halde karakteristik yüz hattını bozmadığı için asıl karizmatik zaten
Kombinasyon sorusu gibi. Aynı isimler, farklı varyantlar ama yine benzer ucuz ve kötü yapımlar. Ucuz kelimesini geri alıyorum yerine bayağı demek istiyorum. Evet çok fazla bayağı!