Diziler & Filmler Tüm zamanların en iyi aktörü anketi? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tom Hanks Jack Nicholson Marlon Brando Robert De Niro Al Pacino Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tüm zamanların en iyi aktörü anketi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Marlon Brando, Al Pacino, Tom Hardy, Joaquin Phoenix, Cristian Bale daha da gider bu liste. d 0 2 Yorumla sedatttE +1 yıl Anketten secmen lazım Tom Hardy benim favorim ama gelmis gecmise girmesi için iz birakan filmleri olmali Yorumla PillyRakıDevleti +1 yıl Benim seçimim bunlar 👍 Yorumla
Senaa_w Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bu ustalar arasında seçim yapmak çok zor ama az farkla da olsa, Robert De Niro diyorum. 0 0 Yorumla
bupartideyalnızsınn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl zor... çok zor... 1 7 Yorumla sedatttE +1 yıl Evet baya zor Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl tom hanks değil diğerleir arasından en çok onu izledim diye al pacino diyorum Yorumla sedatttE +1 yıl En sevdigin al pacino karakteri hangisi peki Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl dog day afternoondanki hali Yorumla sedatttE +1 yıl Benim favorim scent of a womandaki rolü, efsane ötesiydi Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl cidden o son sahne hele boşuna oscar almadı kralımız ya Yorumla sedatttE +1 yıl Evet kral döktürdü resmen orada en iyi oyunculuklarda ilk 5'e kesin girer bence o filmdeki oyunculuğu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diğerlerini pek bilmiyorum Tom Hanks filmleri genel olarak güzel ama 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Hadi ya en iyi ve en bilinenleri bunlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Marlon Brando, Al Pacino, Tom Hardy, Joaquin Phoenix, Cristian Bale daha da gider bu liste. d
Anketten secmen lazım Tom Hardy benim favorim ama gelmis gecmise girmesi için iz birakan filmleri olmali
Benim seçimim bunlar 👍
Bu ustalar arasında seçim yapmak çok zor ama az farkla da olsa, Robert De Niro diyorum.
zor... çok zor...
Evet baya zor
tom hanks değil diğerleir arasından en çok onu izledim diye al pacino diyorum
En sevdigin al pacino karakteri hangisi peki
dog day afternoondanki hali
Benim favorim scent of a womandaki rolü, efsane ötesiydi
cidden o son sahne hele boşuna oscar almadı kralımız ya
Evet kral döktürdü resmen orada en iyi oyunculuklarda ilk 5'e kesin girer bence o filmdeki oyunculuğu
Diğerlerini pek bilmiyorum Tom Hanks filmleri genel olarak güzel ama
Hadi ya en iyi ve en bilinenleri bunlar