Diziler & Filmler Size göre gelmiş geçmiş en iyi 5 aktör hangisidir? Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim sıralamam bu şekilde1. Clint Eastwood2. Lee Van Cleef3. Henry Fonda4. Al Pacino5. Russel Crowe Size göre gelmiş geçmiş en iyi 5 aktör hangisidir? Cevapla En İyi Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Heath ledger 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Jason Statham, Mark Wahlberg, Brad Pitt, Liam Neeson, Tom Cruise. Bu 5 aktörün filmlerini severek izlemişimdir. Benim için en iyileri bunlar. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Eskilerden Arnold yani Terminatör ve Rambo Sylvester aklıma geliyor 0 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Al lacinoThomas kresctmannDenzel wasgingtonBen kingleyRobert de niro 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Inana hiç bi fikrim yok😅😅😅 0 0 Yorumla
Spiderlord Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 1 Tom Cruise2 Sylvester Stallone 3 Aamir Khan 4 Brad Pitt 5 Jackie Chan 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Hep erkek seçmişsin 0 2 Yorumla Spiderlord +1 yıl Aktör erkek oyuncu anlamına geliyor Yorumla everkeğii +1 yıl Doğru dikkat etmemişim 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Heath ledger
Jason Statham, Mark Wahlberg, Brad Pitt, Liam Neeson, Tom Cruise. Bu 5 aktörün filmlerini severek izlemişimdir. Benim için en iyileri bunlar.
Eskilerden Arnold yani Terminatör ve Rambo Sylvester aklıma geliyor
Al lacino
Thomas kresctmann
Denzel wasgington
Ben kingley
Robert de niro
Inana hiç bi fikrim yok😅😅😅
1 Tom Cruise
2 Sylvester Stallone
3 Aamir Khan
4 Brad Pitt
5 Jackie Chan