İyi Adamın 10 Günü filminde sevgili rolünü canlandıran 52 yaşındaki Nejat İşler ve 23 yaşındaki İlayda Alişan'ın aralarındaki yaş farkı çok konuşuluyor. Birçok kişi fragmanda gördüklerinde kızı sandıklarını belirtiyor. Sizce uyumlular mı?

İyi Adamın 10 Günü filminde sevgili rolünü canlandıran 52 yaşındaki Nejat İşler ve 23 yaşındaki İlayda Alişan'ın aralarındaki yaş farkı çok konuşuluyor. Birçok kişi fragmanda gördüklerinde kızı sandıklarını belirtiyor. Sizce uyumlular mı?

Bu adam da hep böyle senaryolarda var. İkimizin yerine filminde de serenay sarıkaya ile birlikteydi öğretmen rolünde. Böyle dizi/filmler hoşuma gitmiyor insanları özendiriyor bazıları da iradesiz olunca özeniyor tabii. Bence doğru değil, uçurum olmamalı.
Diziyi izledim konu burada sorduğunuz sorudan çok farklı. 2 aşığın aşkını anlatan bir dizi olmadığı için beni rahatsız etmedi..
Soruya gelecek olursak bence bu kadar yaş farkı doğru değil. Ama hayatın içinde böyle ilişkiler var.
İçinde böyle bir isteği olmayan birinde heves uyandıracağını sanmıyorum. Kendinden yaşca büyük kişilerden hoşlananlarada ne söylesen boş bu heveslerinden vazgececeklerini düşünmüyorum...
Netflix içeriklerinin büyük cogunlugunda çarpık ilişkiler var ve maalesef bu yapım da onlardan biri diye düşünüyorum. İlayda 27 yaşında fakat 19-20 gibi görünüyor. Daha olgun bir genç kadın seçmek varken neden görüntü olarak çocuksu bir karakter seçilmiş ve giysilerden, davranışlara , konuşmalara kadar neden yaşı daha da küçültülmüş filmde?
Cevap
24Cevap
İlişkide yaş farkı olması doğru değil.
Medya oyle guzel empoze ediyor ki bazi seyleri. Bilincaltina işliyor işte boyle. Cok degil 15-20 yil once turk tvlerinde yabanci damat, cicek taksi vb aile dizileri gorurdunuz. Herkes kendi yasitiyla takılırdı. Yasli yasliyla yazilir, genc gencle yazilir ve o sekilde dizi cekilirdi. Ama geldigimiz şu noktada erkeklerin kac yasinda olursa olsun genç kizlarla olabilecegi ve genc kizlarin bunu kabul edebilecegi, etmesi gerektigi empoze ediliyor. Son yıllarda turk dizi ve film sektöründe gördüğümüz hep yaşli erkek, genc kiz iliskileri. Bu hic iyi bir durum degil. Bunu da bircok sey gibi normallestirmeye calisiyorlar. Şurada kiz 15 yasinda adam 50 yasinda olsa ayaga kalkarlar. Cocuk yasindaki kiz, kadin haklari diye bagirirlar. Ama sirf kiz reşit diye bu normal karsilaniyor ya da öyle gosterilmeye çalışılıyor. Benim gözümde bu durumun 15 yasindaki durumdan farki yok. 15-23 farketmiyor. Ikisi de igrenc, dogru degil ve cok yas farki var.
Yorumlarda genç kızlar empoze olmuş 5
Bile* 5 e elim çarptı xd
Hafta sonu izledim. Benim için güzeldi. Başta abi deyip sonra dudak dudağa yumulmaları garipti. Ama burada bile görebiliriz bi sürü yaş farkı olupta ilişki yaşayanları. Benim gözüme batmadı. Nejat'ı çok beğeniyorum belki ondandır. Benim gönlümün Ercüment'i ooo 💕
film guzeldi
kız kimsesiz ve eskortluk yapan biri iken adamin kiza yardimlari oluyor ve hep bir saygi cercevesinde yaklasiyor yani filmdeki iliski boyle basliyor o yuzden emsal degil bence
bana göre sorun yok çoğu kişi mide bulandırıcı falan yazmış da kız bu arada zaten neredeyse 30 yaşında. sadece takılacağım şu ömer dizisinde cillop gibi kadınla genç erkek olunca linçleniyor bu da linçlensin o zaman.
gerçek hayatta bu tür ilişki sapıklıktır, sağlıklı değil.
bunu da normalleştirmeye çalışmak ne derece anlamlı. Bence SAKINCALI olmalı.
uyumlu olmaları önemsiz
Her balîk akrep yengeç burcunun dediği gibi aşkın gözü kör kulağı sağır. Uyumu yakalamak yaş farkı olunca zor oluyor ama kalbinin kalbine değdiğinden nasıl ayrı kalacan?
Zıvanadan çıktı bu iş evladıyla sevgili oluyolar artık, film için söylemiyorum reelde böylesi çok var dayılar taze kan arıyor kızlarda para sonuçta da görüntü kirliliği çıkıyor ortaya
Bu adamın filmleri yüzünden şu an 42 yaşındaki adamla çıkıyorum yaşım 22 djdjdd
E bende 28 nısanlm 45😁😁
Yalnız var ya şimdiki dizilerin gittiği yol yol değil ama kafaları nası güzel
Bu denli yaş farkları bana normal gelmiyor. Normalleştirilmeye çalışılmasını da asla kabullenmiyorum.
Biraz yaş farkı olması sorun değil de bunlarınki kuşak farkı olmuş artık… Abartılı buldum açıkcası ama gerçekten böyle birşeye şahit olsak bile bizi ilgilendirmiyor herkesin kendi hayatı kendi tercihi sonuçta
Genç kızlarda bu hastalık var. Homosexuelliği anlamam. Sapıkça gelir. Kadının erkeğe cinsel ilgisi olmasa, perişandık.
Herkesin kendi ilişkisi. Beni zerre alakadar etmiyor. Kendine yakışanı herkes kendisi bilir yani ne desek boş.
Yaş farkı önemli değil ya. Dizi zaten neyin önemli olduğunu anlatıyor. İkinci seriyi iple çekiyorum ne zaman yayınlanacak biliyor musun?
Fragmanı izledim de fazla sırıtmış ya
Bi de tadi kaçtı yani olgun erkek genç kiz
Bu cahil topluma başka şeyler sunulsa keşke
Nejat işler karizma adam yaşlı tabirini haketmiyor
Babası yaşında, doğru değil. Netflix yapımları zaten normal değil
Çok çok yanlış.. geniş mezhepli oluyoruz böyle böyle ama tabi yersen
Kesinlikle çok igrenç bu tür şeyleri romantize edip normalleştirmeleri doğru değil.
aşkın ilişkinin yaşı olmaz düşüncesindeyim ama 65&25 bence çok abartılı
Ülkede havalı olduğunu düşündükleri bir adam var o da bu. Buldukları her filmde oynatıyorlar
Yaş farkı az olmalı veya yaşıt olmalı. 29 yaş fark uçurum resmen...
Adamın kızı gibi duruyor. İyice sapkınlaştılar. Birde bunu topluma normal göstermeye çalışıyorlar.
Saçma olmuş ikisi nejat işler benim çocukluk aşkım ne kadar da yaşlanmış
Ben 23üm babam 52 yaşında. Bun filmi izlemeyeceğime eminim hahah
Filmin başında abi kardeş takılıyorlardi
Kendi kendime.
olm, nejat bu kıza film bitmeden çakar dedim
Velhasıl çaktı
Abi ayaaaa boş
Ben onu bunu bilmem de filmde iyi öpüşüyordu ikisi de sürekli öpüşülür mü lan fakir yapsa sapık damgasını yer film olunca sanat oluyor ona şaşırıyorum
nasıl bu dizi ben izlicektim ama bilemedim bu diziyi güzel mi
Çok fazla yaş farkını doğru bulmuyorum kesinlikle sorunlar cikiyor
Gerçek hayatta örnekleri çok. Filmde ki yaş farkına mı şaşırdınız 😅
Yanlış izlenimler özendirme potansiyeli var uygun görmüyorum
Şahsen iğrenç buluyorum bence max yaş 10 olmalı
Tek sorun bu filmde kız abi abi deyip en sonunda yatakta sevişmesiydi. Yadırgadım açıkcası
Önemli tabi ki insanlar bunu izleyip bilinç altına normalmiş gibi yer ediniyor pedofili bu resmen
yaş farkından ziyade, yaş aralığı önemli. Mesa 13 19 normal değil ama 26 32 gayet normal.
Bence uyumlu kız çok güzel nejat işler de yakışıklı
Olabilir niye olmasın
erkek büyükse sorun pek çıkmaz genelde
bence uyumlular
Bunlar dizide sevgiliyse sacmalik
Kız rolünün hakkını vermiş. Kanında varsa demek
guzel film baya guzel begendim ben
Çok sırıtıyor diyemem
Yaş farkı midemi bulandırdı
Yasitlariyla takilsinlar..
Yaşı uygun biri olabilirdi
Herkes dilediği gbi yaşasın.