Merhabalar Herkese 🎥🍿

Efsane Zindan Adası filmi 13 yıl önce bugün yani 19.02.2010 yılında vizyona girdi!
Daha önce izlediniz mi?
Merhabalar Herkese 🎥🍿

Efsane Zindan Adası filmi 13 yıl önce bugün yani 19.02.2010 yılında vizyona girdi!
Daha önce izlediniz mi?
İzledim, sanırsam lisede sınıfta izlemiştik. Lisede bazı öğretmenlerimiz film izletiyordu. Film harikaydı da o zamanlar da aklıma gelince o zamanların da harika olduğunu bir kez daha fark ettim. 🙂
Ben izledim gerçekten harika bir filmdi. özellikle leonardo dicaprio harika oyunculuğu mükemmeldi. özellikle son sahnesini izleyenler bilir. filmi izlemeyenler varsa diye film hakkında yazı paylaşmayacağım ama son cümlesi gerçekten beni derinden etkiledi. aslında hepimiz hayatımızda bu film gibi anlar yaşıyoruz sadece kendimize itiraf edemiyoruz. işte bu film aslında bizi dünyayı ne kadar farklı gördüğümüzün özetini anlatıyor gibi.
Filmi ilk çocukken izlemistim ve obson sahnedeki repliği ilk başta anlamamıştım. Tekrardan izlediğimde olayı kavramıştım.
Evet çok güzel bir film. bende bu tarz filmleri izledikten yıllar sonra bir daha izliyorum daha güzel oluyor
13 yıl önce bugün vizyona girmiş olmasını bilene ne faydası var bilmeyene ne gibi eksiği var.
Soruna gelecek olursak izlemedim çok şey kaybettiğimide düşünmüyorum
Yorum deye buna derim !
Bana tarihin en iyi yapımlarından birisidir. Nasıl bu film ile Oscar alamadı hala şaşırıyorum.
Cevap
18Cevap
izledim ama pek sevmedim
İzlemiştim güzel filmdi. Tonla soru işareti oluşuyor insanın kafasında sonunda ne olduğunu unuttum elbette çok fazla film ve dizi bitirdim
Her filmi güzel olan tek kişi var o da leonardo di caprio.. her filmini birkaç kez izledim
Çokkkkk ama Çokkkkk beğenerek izlediğim bir film. 🙂
Ben varım sanırım ama en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum geçenlerde aklıma geldi
Defalarca izledim bu filmi. Kitabını da okumayı düşünüyorum.
En sevdiğim filmler arasındadır kendileri. Keyifli geceler.
Bende izlemedim genelde korkulu fantastik ve aşk komedi takılırım
Anımsar gibiyim
İzlemedim ama izlemek için iyi bir film önerisine benziyor☺️
Yakın bir zamanda izledim sayılır. Muhteşem bir film herkese öneririm. 9/10
yakın zamanda izledim ama sonunu beğenmedim pek
Neeeeeeey
yani izleyiciye bırakılması hoşuma gitmedi tedavi olup iyileşti mi tamamen karısını öldürdüğünü bildiği için mi bile bile ölmeye gitti
Ucu açık değil. Aslında karısını öldürdüğü için tedavi olmaya gidiyor. Yani sonunda gerçekten her şeyi hatırlıyor, iyileşiyor. Ama öldürmüyorlar adamı, sadece şu an adını hatırlamadığım bir işlem yapıyorlar. Bu işlem de bitkisel hayata geçiyor.
Üstüne makale bile yazdım
Gönder gelsin
Enfes bir filmdi. Sonu başlı başına bir ders
izlemedim ben hiç
O kadar olmuş mu 🤔 bir kac kere izledim
Film izlemeyi sevmiyorum ya izlemedim
Ben izleme fırsatını bulamadim
İzledim başarılı bir film
evet izledim sevdiğim bir filmdir
İzlemedim
Severek izledim. Ortak.
İzlemedim.