Başlasın, deprem haberlerinden içimiz karardı
Başlamasın, enkaz altında kurtarılmayı bekleyen canlar varken dizi mizi izleyemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Canları ne zaman başlamak istiyorsa o zaman başlasınlar. Tv'de 3 saat dizi yayınlanınca deprem bölgelerinde enkazdaki insanlar unutulup çekirdek çitlenmiyor sonuçta. Deprem bölgesi dışında kalan insanların biraz olsun kafasını dağıtmaya hakkı var
Evde İnterneti olmayan insanlar var. Sanki diziler o kadar normal ki iyi gelecek gibi düşünmeleri kadar saçma bir şey yok. Yine de hiç yoktan iyidir. Çünkü ben dahil çoğu kişi kafayı yemek üzere. Hele çocukların olduğu evler daha kötü.
Depremi göstermesinler sadece enkaz altında çıkanları son dakika olarak göstersinler. Ve son olarak normal hayata geçelim ama lütfen buna sebep olanları bu cinayetleri unutmayalım.
Cevap
22Cevap
Ülkece yastayiz , yas bitmedi lâkin psikolojimiz iyice çöktü... Annem seker ve tansiyon hastasi bütun gün tv'de deprem yayinlarini izleyip ağliyor.. Ben de aynı sekilde etkileniyorum. Yasımizi tutalim, gerekli yardimimızi yapalım.. Bol bol dua edelim olmüş kisilere. Bugun kandil ve secdeye gidip tobe edelim her ne gunah işlediysek diye.. Bol bol istigraf cekerlim. Ulke olarak psikolojimizintoplamamız lazim ancak o şekilde güçlü kalabiliriz. Tabi ki ekonomik durum da önemli ama önce ruh ve beden sağlığı için , sonra kaybettigimiz vatandaslarimiz için ve ülkemizin dış düsman ülkelere karşı daha güçlü olabilmesi için dua edelim.. Kandiliniz mübarek olsun❤
çok güzel yorumlamışsınız teşekkürler sizin de kandiliniz mübarek olsun
Bu hep böyledir.
Canı yanan, sevdiklerini kaybeden, sokakta kalan, soğuktan başka bir şey düşünmeyen insanların olduğu bir coğrafyada dizilerin ne zaman yayına gireceğini merak edecek kadar yabancılaştık birbirimize toplum olarak.
Canı yanınca anlıyor insan.
Dizilerin başlamasına gerek yok, onun yerine belgesel vb. yayınların konulması, Doğal afetler; sel, heyelan, baskınlar ve deprem durumunda yapılacaklar tarzı milleti uyarıcı ve ilk yardım konuları hakkında yayınlar yapılması daha uygun olurdu.
Hatta bu yayınların da düzenli aralıklar yapılması gerektiği düşüncesindeyim...
Aman, Gelin Evi programı başlamasın da hangileri başlarsa başlasın. İnsanların hayatının karardığını bu günlerde, senin koltuk takımınının rengi kötü, yok senin evinin şurası şöyle diyen g*rizekalı kezbanları görmek sinirimi bozacak çünkü.
Cidden bunu soran kişiler var mı? Biz yedi yirmidort haber takip ediyoruz millet dizi derdine düşmüş. Bu TV denen alet cidden insanı robotlaştiriyormuş.
İnsanların psikolojisi bozuldu. Depremi ve hataları da unutmadan, bir an evvel normal yaşama geçilmeye çalışılmalı.
Bu durum depremzedelere bir saygısızlık olarak görülmemeli.
Diziler baslamasa bile netten de başka şeyler izlenir. Ama gel gelelim ki her an deprem korkusundan korkma dan Allaha bağlanıp sadece namaz degil ahlakımıza düzeltip o şekil dünya hayatına devam etmeliyiz. Bilhassa zinadan uzak durmalıyız anamız babamız kadar lara saygı duyup küçüklere sevgi verip yaşıtimizla evlenip pars delisi olmamaliyiz
Ne dizisi gerçekten insanlar nasıl bu kadar çabuk unutuyor aklım almıyor. Hala etkisini atamamış birisi olarak ben mi anormalim?
Ben nötrüm çünkü dizi izlemiyorum benim ders çalışmaktan başka rutinim ksye girmek falan yksye kadar böyle
Bu soruyu halkın sorduğunda şüpheliyim. Daha çok doymak bilmeyen, o dizilerde oynayan şov peşindeki ünlüler sormuştur.
bu durumda dizisini bekleyen insanlar garip ama bi yandan da normale illaki dönülecekoyuzden iki taraf da kendince haklı
Keşke diziler tamamen kalksa yayından. Hepsi aynı şeyin kahve renklisi
Bizdeki diziler kadar saçma diziler yok, başlasa da başlamasada umrumda olmaz çünkü izlemiyorum.
Gündem değişirse bu halk unutur elini ayağını çeker halkın desteği ile olan oluyor şu an
sene olmuş bilmem kaç halen tv de dizimi izliyonuz
Bence başlamalı yavaştan yoksa milletçe delircez tamamen
başlasın bütün kanalları ele geçirmek saçmalık her dakka deprem haberi izlemek zorunda değilim
Mecbur başlanacak, ha bugün ha yarın. Ben sadece aile dizisini bekliyordum, unutmuşum bile.
Başlamamalı tâbiki de bu nasıl bir kafa bugün itibariyle 38 bin ölen vatandaş varken ne dizisi
#Hükümdar
İnsanlar can derdinde doğru ama diğer insanlar için hayat devam ediyor diğer insanların morali yüksek olmalı ki bizlere yardımcı olsunlar
Yas bitene kadar, size dizi bana Al Sancak dizisi haram.
Ateş düştüğü yeri yakar ve hayat devam ediyor.
Başladı bugün diziler-filmler
Başlamasın zaten saçma diziler
Daha erken başlaması için
abi yaşama devam etmek zorundayız acı ve gerçek
Dizilerini si...
Tüm dizilerinnköküne turp suyu sıkayım
Diziler hep kapatilsn
Her gün bir umutla kurtarılacak insanlar var !!!
Bence daha başlamasın.
Bence bir hafta daha başlamaz
Yasak elma 2 haftadır yok:(
Baslamasin
Oek izpemiyordum zateb
Bwnce vakti var daha
Başlamasın
Aynen sanki dogru durus dizi varda bide milet ne derdinde baskalarida sxinin derdinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?