Dizi yanlış hatırlamıyorsam mini bir diziydi ve fotoğraftaki gibi robotlar vardı dizide. robotlar insanlara uzaktan ateş edip yanlarına giderek kafalarına bir uzantilarini sokup öldürüyorlardı. Ama yanlış hatırlamıyorsam hamile kadınları öldürdükten sonra sürükleyip götürüyorlardi. bu kısımda çözülmesi gereken bir olay vardı da tam izlemedigim için bilmiyorum. robotlar tam olarak metalden olusmuyordu sanki içlerinde organik bir yapı da vardı. İnsanlar bu robotlardan kaciyorlardi. Karakterlerde anne ve bir erkek çocuğu olduğunu hatirliyorum
Çok uzun zamandır bulmaya çalışıyorum bu dizinin adını bilen var mıı?
Anne ve çocuğu kısmında çocuk annenin öz kardeşi dendi bunu çocuktan saklamış hatta ileride çocuk bunu öğrenip ölmesine sebep oluyodu dizi genel olarak robotların insanları olsurmesine dahali kovalamaca var hatta dolasirlarken bir grup robotun görmediği bir yere rastliyorlardi bir şeyden etkilenmisler daha da çok bir şey hatırlamıyorum
Anne çocuğun nasıl öz kardeşi oluyor ya acayip bi dizi ailesel karışıklık görünce aklıma dark, ozark geldi ama onlarda da robot olduğunu sanmıyorum robotlarla ilgili bildiğim alita var ama o da filmdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
doctor who dizisi olabilir
Değil maalesef
Başka hatırladığın bir detay var mı? Çıkaramadım ⑉
Anne ve çocuğu kısmında çocuk annenin öz kardeşi dendi bunu çocuktan saklamış hatta ileride çocuk bunu öğrenip ölmesine sebep oluyodu dizi genel olarak robotların insanları olsurmesine dahali kovalamaca var hatta dolasirlarken bir grup robotun görmediği bir yere rastliyorlardi bir şeyden etkilenmisler daha da çok bir şey hatırlamıyorum
Anne çocuğun nasıl öz kardeşi oluyor ya acayip bi dizi ailesel karışıklık görünce aklıma dark, ozark geldi ama onlarda da robot olduğunu sanmıyorum robotlarla ilgili bildiğim alita var ama o da filmdi
Çocuğun babası annenin kardeşi yani t*cavüz olayı olsun teşekkür ederimm
Buna benzer tek bildiğim doctor who dizisindeki dalekler
Teşekkürler