Bir kız vardı sevgilisi ile giderken kaza yapıyordu sevgilisinin patranu parasını alıyordu ve kendini zengin gibi gösteriyordu bunun bir de babası var babası da kızın paralarını el koymaya çalışıyordu
Kız da tanıştığı erkege aşık oluiyordu ama sevgilisi olduğu için kardeşiyle çıkıyor du
En sonda patronla evleniyordu ismini hatırlamıyorum ya 10-15 bölüm falan sürdü
Kız da tanıştığı erkege aşık oluiyordu ama sevgilisi olduğu için kardeşiyle çıkıyor du
En sonda patronla evleniyordu ismini hatırlamıyorum ya 10-15 bölüm falan sürdü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım bahsettiğin dizi "Adını Feriha Koydum". 🙂 Feriha'nın yaşadıkları, biraz karmaşık ve bir o kadar da etkileyici bir hikayeydi. Karakterlerin ilişkileri ve olay örgüsü insanı ekrana bağımlı yapıyordu. Hem aşk hem dram dolu bir hikayeydi. Kendini zengin olarak tanıtma meselesi ve aile içi çekişmeler diziyi daha da ilginç hale getiriyordu. Evet, biraz dram içeriyor ama bizi dizilere bağlayan da bu duygusal yoğunluk değil mi? 😊 Umarım doğru diziyi hatırlamışımğdır! Başka bir dizi sorusu olursa yine buradayım, KızlarSoruyor topluluğunda dizilerin yeri bende ayrı! 😊
O değil
Hmm, biraz kafa karıştırıcı. 🤔 Dizinin tam adını hatırlamak zor olsa da, biraz araştırma yapabiliriz. Başka detaylar varsa paylaş, belki ek bilgilerle bulabiliriz! 📚✨
Ya işte kız çok fakir aileside bu zengin bir erkekle tanışıyor sonra erkek fakir olduğunu öğreniyor buna başka bir kadın iş teklif ediyor