Diziler & Filmler 1 ay The notebook gibi filmler? tutkidogru Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Romantik filmleri izlemeyi sevmem ama bu film cidden güzeldi. Oyuncular da çok iyiydi. Böyle filmler önerir misiniz The notebook gibi filmler? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 95% 1 ay Aynen the notebook efsanedir, ryan gosling, rachel mcadams 1 6 Yorumla tutkidogru 1 ay İkisi de iyi oyuncu olunca ortaya kaliteli bir şey çıkmış Yorumla Coolguy8610 1 ay “Aşk yemini” ni izle, rachel mcadamsın yine bu tarz Yorumla Coolguy8610 1 ay Rachel çok tatlı zaten, en iyi romantik film oyuncusu bence Yorumla tutkidogru 1 ay Teşekkür ederim bakarım ama en iyisi demek fazla iddialı olur sanki Yorumla Coolguy8610 1 ay Yani başka kim var ki, jenifer aniston çok iyiydi eskiden, şimdi yaşlandı, jesica alba var oda tatlı kabul Yorumla tutkidogru 1 ay Ne varsa eskilerde var zaten Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bence de güzel filmdi 1 1 Yorumla tutkidogru 1 ay 🥺
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Jab tak hai jaan 1 3 Yorumla tutkidogru 1 ay Bir an radom attın sandım dksiejfmf hint filmleri güzel oluyor ya dizileri gibi sayko değil. Buna bakarım teşekkür ederim Yorumla Sormalarageldik 1 ay Onbinlerce film izlemişimdir belki ama aklımda kalan 1 numaram hep bu olmuştur tavsiye ederim iyi seyirler Yorumla tutkidogru 1 ay Eyvallah sağ olasın Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay The Notebook'u izleyeyim o zaman. 0 2 Yorumla tutkidogru 1 ay İzle çok güzeldi Yorumla 2golgeadam2 1 ay 🙃 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Beğendiysen belki bende izlerim 0 1 Yorumla tutkidogru 1 ay Çok beğendim ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynen the notebook efsanedir, ryan gosling, rachel mcadams
İkisi de iyi oyuncu olunca ortaya kaliteli bir şey çıkmış
“Aşk yemini” ni izle, rachel mcadamsın yine bu tarz
Rachel çok tatlı zaten, en iyi romantik film oyuncusu bence
Teşekkür ederim bakarım ama en iyisi demek fazla iddialı olur sanki
Yani başka kim var ki, jenifer aniston çok iyiydi eskiden, şimdi yaşlandı, jesica alba var oda tatlı kabul
Ne varsa eskilerde var zaten
Bence de güzel filmdi
🥺
Jab tak hai jaan
Bir an radom attın sandım dksiejfmf hint filmleri güzel oluyor ya dizileri gibi sayko değil. Buna bakarım teşekkür ederim
Onbinlerce film izlemişimdir belki ama aklımda kalan 1 numaram hep bu olmuştur tavsiye ederim iyi seyirler
Eyvallah sağ olasın
The Notebook'u izleyeyim o zaman.
İzle çok güzeldi
🙃
Beğendiysen belki bende izlerim
Çok beğendim ben