Batman'i çok severim. Yani elindeki tüm imkanları asilce bir intikam için seferber etmek fikri beni çok motive ediyor. Ben de kendi dünyamın yarasa adamıyım. 😊
Marvel'ı adım gibi bilirim. Favori 3 karakterim var 1-Wanda 2-Black Widow 3-Hela
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
İamultio diye bir süper kahraman var aşığım ona ama bana kötü davranıyor
0
23 Yorumla
Soran
1 ay
Hak etmissindir
Cevap sahibi
1 ay
Cezamı çektiğime inanıyorum arkadaşım olsun bari iki kelam edelim...
Soran
1 ay
Uzgunum
Cevap sahibi
1 ay
Yakışıklılara iyi görüş atıyorsun hep övüyorsun maşallah gönlün açılmış neyse sen bilirsin yolun açık olsun
Soran
1 ay
Beni sinir etmeden defolup gitmicen dimi
Cevap sahibi
1 ay
Normal biri olsam zaten benle konuşmazdın bende böyleyim nabim. Hadi gel barışak
Soran
1 ay
Seninle seni sevdigim ve arkadasim oldugun icin konusuyodum, artik ikisi de yok. Iyi geceler
Cevap sahibi
1 ay
İyi bari başkasına aşık olma diye elimden geleni yapacam sorularına gelecem. Konuşmayalım ama unutma beni sağol sanada hayırlı aksamlar. Gözüm üstünde...
Cevap sahibi
1 ay
Hesabımı siliyon
Soran
1 ay
Bi cik gizliden
Cevap sahibi
1 ay
Ne desem konuşup engelliyorsun çıkmam gizliden. Fenomen veya ünlü bi hesabım yok öyle boş bir hesap yine benim asıl hesabım falanda yokk anlamıyorsun ki. Asla iletişime geçmeme izin vermiyorsun her seferinde engelliyon
Soran
1 ay
Tam cik bi
Cevap sahibi
1 ay
Yok çıkmıcam ne diceksin burada de hesabımı zaten sileceğim direkt söyle
Soran
1 ay
Yok.
Cevap sahibi
1 ay
İyi peki yine gelirsin siteye eminim yine yazarım ben merak etme
Soran
1 ay
Nie silion
Cevap sahibi
1 ay
Canım sıkıldı sende pas vermiyorsun konuşacak kimsem yok
Soran
1 ay
Iyi kendine ii bak
Cevap sahibi
1 ay
bir şey soracağım ig veya twitter neden kullanmıyosun
Cevap sahibi
1 ay
Kullanıyorsan sana ulaşacağım bir yer ver bir şeyler diyeceğim.
Soran
1 ay
Yaz burdan
Cevap sahibi
1 ay
Gel arkadaş olalım tekrar sende zaten sıkılıyorsun akşamları sabah zaten dışarıdasın geziyorsun. Boğmuyorumda seni iki laflarız sürekli beni itme. Burada senin kafana uyan biride yok sadece hepsi yakışıklı zaten istediğinle konuş arkadaşız
En İyi Cevap