Bu hafta sosyal medyada kendinden en fazla söz ettiren televizyon yapımları belli oldu. Siz listedekilerden hangilerini izliyorsunuz?
Bu hafta sosyal medyada kendinden en fazla söz ettiren televizyon yapımları belli oldu. Siz listedekilerden hangilerini izliyorsunuz?
Selamlar,
Yani Yalı Çapkını dizisi neden bu kadar konuşuluyor anlamıyorum. Ya bizim insanımız vizyonsuz bir şeyden anlamıyor. Ya da gerçekten artık TV de izlenecek adam akıllı bir şey yok. Bana göre hepsinin birbirinden hiçbir farkı yok.
Saçma sapan şeylerle boşa vakit kaybediyorlar, bu şekilde uyutulup kandırılıyorlar, gerçek dünya ile hayali bir dünyanın farkını bile bilmiyorlar çünkü onlar için iç içe geçmiş hayat oluşmuş. Hepsi de gerçeklikten kopuk yaşıyorlar, o kadar ki hayali dünyadaki şeyleri gerçekten yaşıyorlar.
Cevap
19Cevap
Hiçbirini izlemiyorum 🤷♀️
Yargı ❤️
Kısmetse olur
Yalı Çapkınına deliriyor millet, hiç anlamıyorum. Tuzak'ın bu kadar izlendiğini bilmiyordum. Alp Navruz'un Yürek Çıkmazı'nın üçüncü olması hiç şaşırtıcı değil. Survivor'ın kan kaybederken 4.lüğü görmesi gayet doğal...
Benim tek izlediğim
Kuruluş Osman
Ben bu cihana sığmazam
Yalnız Kurt vardı final yaptı
Hiç birini izlemiyorum
Ates kuşları izliyorum bir tek
Akıl sağlığımı ve ahlakımı korumak için Türk dizileri-programlari izlemiyorum
Allaha hamd olsun. Türk toplumuna yapılan bu zulüme destek vermeyerek bir kere bile olsun yerli yapım izlemedim yaklaşık 10 senedir.
gerçekten birşeyleri başarmak için yapılan yapımlara sözüm yok.
Onu bunu bilmem Kismetse olurda Sedat, Yalı Çapkının da Ferit bu hafta sinir krizi geçirmeme neden oldular. İkisine de teşekkürler😄😄😄🤦🏻♀️
Ateş kuşları atv de süper bi film öksüz yetim çoçukları anlatıyor
Yanlış bu. Kısmetse olur da bir porgram ve Twitter da eksilmiyor maşallah 🙄
Pek izlemiyorum dizi program Tr’nin dış politikasına taktım kafayı
Bu yalı çapkını neden bu kadar abartılıyor? Çok overrated bir dizi yazık.
Yali capkinini izliyorum ordada herkes birbirini götürüyor
Bu dizileri izleyen dhöl israfı kesime de ne diyeceğimi bilmiyorum, açın yabancı diziler izleyinde kendinizi seviyenizi geliştirin türk dizileri IQsuzlar için yapılıyor
Yürek Çıkmazı 🍃
Teşkilat izliyorum. Listeye bile girememiş :)
Bizim milletin dizilere olan aski beni öldürüyo
Kızılcık şerbeti izliyorum 🤌🏻
Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Kardeşlerim
En İyi Cevap