Dün gece royal rumble ı Cody rhodes kazandı düşünceniz nedir bence sonuna kadar hak etti 👏🥳💯

Dün gece royal rumble ı Cody rhodes kazandı düşünceniz nedir bence sonuna kadar hak etti 👏🥳💯
İzlemedim
Cevap
1Cevap
Roman Reigns'in rakibi cody mi olacak şimdi wreslsmania da :D öyle olursa Roman hikayesi bir süre daha devam edecek
Kanka dün saat 4 te uyumadım canlı rumble gecesini seyrettim düşün ama sana gözlemleri mi anlatacağım 1. si Şirket Cody i şampiyon yapmak için elinden geleni yaptı şampiyonluk hakkı guntherında adam ilk sıradan geldi 30 a kadar dayandı 30. Da cody di iyi reklamını yaptı şirket Triple H sayesinde 2. si rey mysterio girerken sahaya girmedi dominik ve ekibinden saldırıya uğradı Koskocaman rey sahaya bile girmedi dominikten yenilecek kadar düştü hadi geçtim 3. Rated r superstar Edge 2 dakika da dışarı atıldı acayip saçma bir royal rumble olmuş brock girdi o da 3 dakika dayanabildi. Kısacası şirket Cody Al sen royal ı dediler bana kalsa THE ROCK ROMAN REİGNS olmalıydı wrestlemania da herkes the rock un dönmesini beklemişti
Roman reignsten milyon dolarları kaldırdı wwe hâlâ da devam ediyor Roman bir süre daha devam eder zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevaplar