Öncelikle Anya Taylor ve zendaya arasında kalmıştım Anya’nın The Queen’s Gambit deki performansı gerçekten iyidi ama düşününce zendaya’nın euphoria daki performansı cidden çok iyiydiki ki ödüller aldı gerçekten çok iyiydi euphoria da bu yüzden zendayadan kullandım oyumu bunun dışında ben The Haunting izlemedim listemde ekli onu da izlerim fragmanlarını falan izlemiştim merak ediyorum da güzel olduğunu düşünüyorum The Hauntingin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Anya Queens Gambit'te çok iyi bir performans sergilemişti.
hiçbirini tanımıyorum yinede oyumu kullandım
Yeni yüzler hepsi
Güzelliklerine göre oyumu kullandım vatana minlete hayırlı olsun
Hahahahha tam tahmin ettiğim gibi 😅
@Gök-mavi hangisine oy kullandınız acaba merak ettim
@nora17 florence pugh dedim 🤷♂️🇹🇷🙄
Anya Taylor Joy 🌹
Zendaya dışındakileri tanımıyorum ama Victoria Pedretti güzelmiş
Öncelikle Anya Taylor ve zendaya arasında kalmıştım Anya’nın The Queen’s Gambit deki performansı gerçekten iyidi ama düşününce zendaya’nın euphoria daki performansı cidden çok iyiydiki ki ödüller aldı gerçekten çok iyiydi euphoria da bu yüzden zendayadan kullandım oyumu bunun dışında ben The Haunting izlemedim listemde ekli onu da izlerim fragmanlarını falan izlemiştim merak ediyorum da güzel olduğunu düşünüyorum The Hauntingin
Of ya ilkini Victoria Pedretti sandıım bend ebayılıyorum The Haunting serisine ⑉
Hiç birisini tanımıyorum ama zendaya güzel kadın.
Yabancı kadın oyuncuların hepsi güzel ve iyi
Tabiki de Florance onun oyunculuğunu çok seviyorum hemde Black Widow olmasını
Anya Taylor-Joy çok yetenekli ve sevdiğim bir oyuncu. New Mutants ve The Queen's Gambit filmlerini izlemiştim. Oyum ona.
Oyunculuk için diyorsan anya diyebilirim ama güzellik diyorsan hepsi çöp
#Hükümdar
Victoria Pedretti
Tamamen tipe göre verdim oyumu dkksj
Zendayanın asaleti der susarım
Florence Pugh diyorum.
Florence ve Victoria diyorum
Benimki niye burada yok
Victoria pedretti benim seri katilim
Bence en başarılısı Zendaya
Pedretti yi tek geçerim