Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDuş almak için soyunmayı, sevişmek için soyunmayı, ameliyat olmak için soyunmayı biliyorum amaaaaa sanat için soyunmayı idrak edemiyorum yani bünyem (edebim) almıyor 🤷♂️
Sözün bittiği yer...
96 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Çok iyi👏👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada sanat için soyunanların ŞÖHRET ATEŞİNİ harlayacak insanlar çok var elbette ama sanat adı altında açıp saçtıkları o bedenleri CEHENNEM ATEŞİ ile yanmaya başlayınca, işte o zaman da ateşin sanatına mazhar olacaklar…
Medeniyet (sanat) dediğin tek dişi kalmış canavar {Mehmet Akif Ersoy}
- +1 yıl
Sanat için gizli kalmamalıydınız:)
Cevap sahibi+1 yılHassas bir konu olduğu için, bazı insan müsveddeleri özelden mesaj yazarak; hakaret veya küfür sanatlarını icra etmesinler diye gizli olmak istedim 😌
- +1 yıl
:) anladım:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi bu kişiler sanatçı değiller oyuncular ve ikisi arasında ciddi fark var yani bu tarz oyunculara iyi para ödüyorsun ve iyi bir senaryo olmasa dahi böyle rolleri oynamaktan geri durmuyorlar yani bir nevi bedenlerini metalaştırıp üzerinden para kazanıyorlar mesela beğenilmeyen oyuncuların Türkiyede bu tarz soyunup sahne çektiğini görebiliyor musunuz hayır çünkü mesele sanat değil tamamen şöhret ve para.
Sanat için soyunmaya da gerek yok önce doğru düzgün senaryolu filmlerde oyunculuk yeteneklerini göstersinler sonra iş sanatın soyunma kısmına gelirse düşünsünler. Bu arada eleştirim de bu iki oyuncuya değil genel olarak oyuncu ve senaristlere. Bence sağı solu açıp film, dizi çekmenin sanata, modernlik anlayışına bir faydası olmadığını anlamalılar.
11 Yorumla- +1 yıl
😱😱👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Diziler & Filmler konusunda 317 cevap paylaştı. Sanatın da boku çıktı
11 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet mesleğim buysa yani oyunculuk ise soyunurum
10 Yorumla Sanat için soyunmak?
Sanat için tiyatro sahnesinde (Hamdi Alkan'ı boynuzlayan eski eşi gibi) öpüşmek?
Sanat için uyuşturucu kullanmak?
Sanat için kişilikten ödün vermek?
Pardon da bu sanat insanlar için mi yapılıyor, yoksa her türlü ahlaksızlığı normalleştirmek için mi?
Farkındalık oluşturacak gözlerle ve akılla bakmak lazım.
Soyunan varsa sanatçı değil, umumhaneden erkek veya kadındır.
21 Yorumla- +1 yıl
Taktir ettim👏👏👏
Ülkemizde sanatın gerçek anlamıyla icra edildiğini düşünmüyorum. Dizilerimizde, çıplaklık, yobazlık, aşırıcılık, cinsellik, peşkeşçilik olmazsa olmaz. Kızını pazarlayan ana babalar, yengesinin koynuna girenler. Bu hikayeler mi dizi?
Ülkede sanat diye bir şey kaldımı? önemli olan bu aslında.
10 YorumlaŞimdi şöyle Venüs gamzelerimi görenler nazar değdirebilir. Bi de "hey yavrum yiğide bak" falan gibi genç kızların o bakışları beni aşırı derecede rahatsız ederdi. Sanat camiası belki buna çok üzülecek ama hayır sanat için soyunamam. Günlük hayatımda da soyunan biri değilim zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoyunmak sanatsa; geçmişten geleceğe (açık ara farkla) en büyük sanatçılar HAYVANLAR oluyor...

Sokakta soyunlara deli derken, filmlerde soyunanlara sanatkar diyoruz! 10 YorumlaBen topluluk önünde soyunmayı pek doğru bulmuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsan ırkı Dünya'ya çıplak olarak geldi , çıplak olarak gidecek sanırım. Soyunmanın sanatımı olurmuş. edepsizlikten başka bir şey değil. film camiasında soyunmayı bir b0k zannediyorlar. Bana göre tiksindirici bir hareket.
30 YorumlaSanat için değil de para için soynuyor bunlar. Böyle sanat olmaz sanatın da bir manası bir anlamı var
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSanat, sanat için yapılır. Bu sanat değil, sanat bu değil. Çırılçıplak sokakta koşan sanatçı olsun o zaman
20 Yorumla
+1 yılSerenay Sarıkaya kadar para alsaydım yapardım
30 Yorumlaçıplaklık sanat değildir tabiki ama sanatın içinde çıplaklık olabilir bence bunda sakınca yok
10 YorumlaEdebimle mesleğimi icraat ederim ya da mesleğimi yapmam
20 YorumlaHayır, bunu mübahlaştırani da sevmem. Her şeye sanat diyoruz, kime göre neye göre?
20 Yorumla
+1 yılSoyunanlar zaten sanat için soyunmuyo para için soyunuyor ki bende soyunmam 😂
20 Yorumla
+1 yılDün bitirdim 1. Sezonu bu sahne dikkatimi cekmemis bak ama soyunabilirim sanirim galiba pek emin olamasamda
10 Yorumla
+1 yılSoyundurmayı gerektirmeyecek sanat dallarında da bir şeyler yaparak sanata katkı sağlayabilirim.
10 YorumlaHer zaman derim oyuncular ile es. cortlar arasında fark yoktur
10 YorumlaSoyunmak sanatsa, heoimiz sanatçıyız. Her banyoya girdiğimizde sanat yapıyoruz :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bu kadar da değil. Eskiden en azından popo meme gösterilmeyecek kadar bir edep vardı şimdi meme, popo göstermekte normalleşti. Yakında vajinalarını, penislerinide gösterirler buda normalleşir. Para için yapmayacaklari şey yok bu dünyada ne kadar çok sapık var belki seni izlerken kendilerini tatmin edecekler bu ihtimal nasıl rahatsız etmiyor sizi
11 Yorumla- +1 yıl
maalesef öyle, insanlar fazla umursamaz, rahatlar
Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı. bunlar oyuncu sanatçı değil. Neyse hiçbir türlü soyunmam zaten.
10 Yorumla
+1 yılMidem bulandı cidden burak bebeğim para için kendini satmış
10 YorumlaHayır para için asla o kadar düşmem asla. Gerçekten yazık..
10 Yorumla
+1 yılArkadaş yeter ya, her Türk yapımındaki çıplak sahne bu ülkede gündem olmak zorunda mı?
Ben yönetmen olsam, bir filmde çıplak olamayacak kadar utangaç bir insana rol falan vermem gitsin set asistanlığı yapsın.10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 767 cevap paylaştı. O tarafta beyimiz olmadığı için hayır. Sanatçı ya da ressam değilim
10 Yorumla
+1 yılSanat bu ise hayvanlardaki sanatçı ruhu kimsede yok desene 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılSanat için değil de para için evet. Ne kadar para olduğuna göre değişir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇıplak olsa bile biz görmüyoruz o çıplaklığı herşeyi abartıyolar çıplaklığın ç si var burada sadece
Ve
Sanat için soyunmam
218 Yorumla- +1 yıl
spartacus de fena o sanat ama
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld
Bu tip güzel bildiğin filmler var mı sjhsh- +1 yıl
love ızle cıplaklıgın kıralı var
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld 5 10 dklık izledim ilgili çekti izlerim biara tşklerr
- +1 yıl
ne demek rica fransız fılmlerı fena
- +1 yıl
sen fılm cektın mı hıc sevgılınle pekı
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld sevgilim olmadı💔
- +1 yıl
hımm dokunan da olmadı yanı
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld taciz oldu bitek
- +1 yıl
hımm kalabalıkta o hep oluyo yas kac kı snn
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld 20
- +1 yıl
hımm ateslı zmnlar zamanı gelmıs artık
- +1 yıl
kapalı hatunalrdan mısın
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld hayır dinsizim
- +1 yıl
hımm neden yapmadın pekı sımdıye kadar
Cevap sahibi+1 yıl@barmen_chıld travmalarrr engel oldu
- +1 yıl
hımm yaklastın yanı yapmaya ne travması
+1 yılBenim tek anlayamadığım nokta p*rno içeriklerin her türlüsünü tatmin olmak için izleyip bakıp, filme diziye gelince aman aman lafı evirip çevirip nasıl böyle bir şey olabilire getiren kafalar nedir sorununuz. Bahane olarakta ama onlara çocukların erişimi varları kullanıyorsunuz. Nasıl bir ruh haliniz var anlayamıyorum? Saçma olan tam olarak bu geliyor çelişki.
02 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bi durum var p*rnodakilere değer verilmiyo o... veya p.. diyip geçiyon.. ama oyuncularımıza değer veriyor ve yakıştırmıyoruz..
- +1 yıl
Saçmalık 👍
+1 yılBuna soyunmuş mu diyorsun? Sadece belleri gözüküyor gerçek hayatta bile beli açık giyiniyorlar zaten. Sen bir de gel yabancı dizilere bak Rus dizilerine bak kadın oyuncular vajinasını bile gösteriyorlar kameraya.
324 Yorumla- +1 yıl
Bizimkilerinki kıymetli :)
- +1 yıl
Eleştirmiyorum... türkiye standatlarında dekolte bile çıplaklık😅
- +1 yıl
Çıplaklık olabilir ama böyle giyiniyorlar, Ne yapalım? Basit bir Rus dizisi açın izleyin kadın oyuncularının vajinanın deliğini bile gösteriyorlar canlı seks sahnesi bile gösteriyorlar. Serenay'ın çıplak hali onların yanında çok namuslu kalır.
- +1 yıl
Ruslarin dizileri olduğunu hic bilmiodum ilk defa duydum 😁 @QueenOfSea yarin rus dizisi bul ordan sor 🤣
- +1 yıl
Oooo Rus dizierini aç artık brazzerse uğramazsın bile.
- +1 yıl
Brazzersa zaten ugramam ama Şu an cahil oldugumu bana hissettirdin @Lemanın50Tonu hic rus dizisi duymamıştım bahsedilgini görmemiştim
- +1 yıl
@Lemanın50Tonu Savaşıda umarsamıyorlar galiba :)
- +1 yıl
Bikibikeman Yok estağfurullah cahil demeyelim de duymamış olabilirsin yani
- +1 yıl
Danışabilirsin savaşla Ne alakası var dizinin?
- +1 yıl
Bizde olsa milli mücadele var o tür filmler yasak olurdu @Lemanın50Tonu
- +1 yıl
Kore dizilerini bilirim hint Amerikan yapimi fransiz bilirim ama rus dizilerini ilk defa duydum teşekkürler
- +1 yıl
Yok ruslarda böyle değil hayat. Köy yanar orbu saçını tarar misali. Yani ruslarda kimin eli kimin cebinde belli değil o yüzden aşırı rahat milletler. Ailelikçe oturup p*rno bile izliyorlar. Yani ben senelerdir Rusya'dayım buranın insanlarını da çözdüm artık
- +1 yıl
Amerikan dizilerde de var Öyle açık saçık sevişme sahneleri Ama Ruslar kadar değil Amerika yine biraz sansür koyuyor bazı yerlere
- +1 yıl
@bikebikeman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bana gore amerikanlarin en gzl dizisi suits ama rus dizileri bilmiom hiç bak
- +1 yıl
@QueenOfSea aklından geceni biliom bak uyuzluk yapma 🤣🤣🤣 gicik
- +1 yıl
Ben aslında hiç sevmem yabancı dizilerini ama bazen izlemişliğim var. Türk dizilerin tercih ederim çünkü öyle ahlaksız sahneler sevmem. Dizi izliyoruz oradan hayat dersi almak için sevişme sahnesi izlemek isteseydim açıp p*rno izlerdim o yüzden Türk dizileri her zaman tercihim
- +1 yıl
Bak suits'i tavsiye ederim oyle acik sacik bir dizi degil hem eglenceli hem gzl ben türk dizilerini sevmiom konu aşka gelince boka sarıyor hep
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sayende bisey öğrendim 😁
- +1 yıl
bi tane rus dizisi adı versene vajina deliği gözüken
- +1 yıl
@you4myselfcontrol 🤮🤮🤮
- +1 yıl
öyle bi dizi olmadığı için yazamadı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim anlamadıgım bunlar gercekten mı cıplak? Yani birbirlerini oyle goruyorlarmı heryerlerını? Yoksa hile mi var flan?
13 Yorumla- +1 yıl
Çıplaklar, popolarında sansür var bakarsan anlarsın
Cevap sahibi+1 yıl@Eskilerden1uye yani birbirlerini oyle goruyorlar oylemj
- +1 yıl
Elbet görüyorlar, fotoya bakarsan birbirlerine bakıp konuşuyorlar, illa ki görmeleri lazım
+1 yılben sadece dus almak ve sevısmek ıcın soyunurum ha bırde sauna ve masaj var :)
10 Yorumla
+1 yılSoyunmam için illa sanat gibi bir sebebe gerek yok. Seks ortamı varsa derhal soyunurum
00 Yorumla
+1 yılYeni nesil fenomenler sanat için değilde para için soyunur.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sanat mı oluyor bu
20 YorumlaHayır kesinlikle yapmam
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bedenim satılık değil
10 Yorumla
+1 yılEdep önemli edep
10 Yorumla
+1 yılSoyunurum soyunuyorum da işim bu.
11 Yorumla- +1 yıl
İşin ne
+1 yılBu sanat mı oluyormuş şimdi? :D
10 Yorumla
+1 yılZaten soyunuyorum sanat için
10 Yorumla
+1 yılBunlar iyice şaşırdı
10 YorumlaŞahmaraaan
hayır soyunmam
10 Yorumla
+1 yılPara için her şey yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılSanat diye diye neler yaptılar fjsk
10 Yorumla
+1 yılYok ben bir tek eşime soyunurum
10 Yorumla
+1 yılHayır hiç hoş değil ben soyunmam
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoyunmam
10 Yorumla Güzel sanatlarda hergun birrane çıplak var
10 Yorumla
+1 yılBen sanatçı değilim 🤣🤣
10 YorumlaHayır.
10 YorumlaSoyunmam itfaye hortumuyla su sıkarlar
10 Yorumla
+1 yılDublör diye bir gerçek de var tabi.
10 Yorumla
+1 yılŞayet iyi bir oyuncu ise rol seçmez.
10 YorumlaSanat içinse evet
10 YorumlaSerenay ın da popon gördük, teşekkürler netfşlx
10 Yorumla
+1 yılHadi ya. Çırılçıplak mı geçtiler dizi için
11 YorumlaYok ben sanat haricinde soyunurum
10 Yorumla
+1 yılKadınlara yeter ki para ver soyunmak ne kelime her şeyi yaparlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdep edep ille de edep
10 Yorumla
+1 yılevet
410 Yorumla- +1 yıl
owww
- +1 yıl
@barmen_chıld çok ünlüysem soyunurdum açıkçası
- +1 yıl
aynen yoksa sönen yıldız olursun
- +1 yıl
@barmen_chıld jhjlhgkhgh