Aslında vampir olmayı daha çok istiyorum ama uçmak ve yenilmez fiziksel güçte çok güzel olurdu düşünsenize atom bombası patlıyor biri size baltayla vuruyor ama hiç yaralanmıyorsunuz ama diğer yandan vampir olmakta daha cool daha korkutucu
Kendimi Superman olarak görürüm zaten :D çok severim ama sen de buradan The Originals dan vampir vermişsin :D eğer TVD ve TO evrenlerinde olacaksak Vampir olmaya da kabul :D
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ahaha onlardan verdim çünkü en iyi vampirler orada 😀
Vampirler çok hızlı hareket ederler kan emme büyüleri var ve uyumazlar. Gizlilik yetenekleri var insanlar ve diğer canlılar onları göremezler. Ölüleri diriltip kendi cephesinde savaştırırlar. Bir insandan kat kat yüksek güce sahiptirler.
Aynen öyle kral adına bir sürü çizgi filmler, sinema filmleri yapılacak gastelerde haberlerde hep ana bülten sen olucaksın çocuklar hep senin oyuncaklarını alacak gittiğin her yerde insanlar seninle fotoğraf çekilmek isteyecek herkesin elbisesine imza atıcaksın tüm kızların gözü sende olucak bundan daha havalı bişey yok sanırm 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendimi Superman olarak görürüm zaten :D çok severim ama sen de buradan The Originals dan vampir vermişsin :D eğer TVD ve TO evrenlerinde olacaksak Vampir olmaya da kabul :D
Ahaha onlardan verdim çünkü en iyi vampirler orada 😀
Koy beni TVD ye başka bir şey istemem :D en iyi vampir dizisi kaç defa izledim hala şeytan diyor git izle :D
Ahaah bence originals daha güzeldi ya
Aslında lucifer ile kıyaslama yapacaktım ama luciferi pek izlemedim dizi pek sarmadı ondan koymadım
superman iyidir :D yani bambaşka dünyaların karşılaştırması olmuş ama olsun :D
Napalım işsizlik işte 😃
Vampir havalı ve daha güçlü
Daha güçlü değil
Vampirler çok hızlı hareket ederler kan emme büyüleri var ve uyumazlar.
Gizlilik yetenekleri var insanlar ve diğer canlılar onları göremezler.
Ölüleri diriltip kendi cephesinde savaştırırlar.
Bir insandan kat kat yüksek güce sahiptirler.
Dostum superman’ınde eli armut topluyordu zaten dimi geekyapar.com/.../
Bayağı özelliği varmış beğendim o zaman superman
Aynn ama bence yinede vampirler daha havalı
Bence bu kadar özelliğin olursa herkes seni havalı görür bence
Senin superman özelliklerin var mı veya ona yakın
Aynn ama ne biliyim vampirler daha korkutucu bence
Benim yok ya benim süper gücüm recep ivedik 😃
Sen insanlığı korkutmakmı istiyorsun sen kötü birimisin
Yok knka vampirler korkutucu onu diyom 😀
Ben superman olsam kaçar giderim bu dünyadan mesela galaksiler arası yolculuk yaparım 😃
Dünyaya süper adamlar lazım
Bence sen superman olmayı daha çok hakediyorsun 😄
O zaman havalı birine dönüşeceğim insanlar bana bayılacaklar kaslarım olacak
bunun yanında bir sürü özellik vay be
Aynen öyle kral adına bir sürü çizgi filmler, sinema filmleri yapılacak gastelerde haberlerde hep ana bülten sen olucaksın çocuklar hep senin oyuncaklarını alacak gittiğin her yerde insanlar seninle fotoğraf çekilmek isteyecek herkesin elbisesine imza atıcaksın tüm kızların gözü sende olucak bundan daha havalı bişey yok sanırm 😀
evet :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!