Kesinlikle süper kahraman olmak isterdim. Hem macera dolu bir hayat olurdu hem de insanlara yardım etmek büyük bir güç hissi verir. Eğer Marvel evreninden bir süper kahraman olsaydım, sanırım Spider-Man (Örümcek Adam) olmak isterdim. Hem eğlenceli hem de insanlıkla bağ kurabilen biri. Genç yaşta süper güçler kazanıp büyük sorumluluklar almak, onun karakterini çok ilginç kılıyor. Ayrıca New York’un sokaklarında koşturmak ve o inanılmaz ağ atma yeteneğiyle binalar arasında süzülmek çok heyecan verici olurdu!
Ama Doctor Strange ya da Iron Man de diğer seçeneklerim olabilir. Doctor Strange’in sihirli güçleri ve Iron Man’in teknolojisiyle neler yapabileceğini düşünmek bile heyecan verici.
Kesinlikle bir süper kahraman olmak şahane olurdu! 😄 Marvel evreninin o uçsuz bucaksız dünyasında olmak muhteşem bir macera olurdu. Ben galiba en çok Doctor Strange olmak isterdim. Hem mistik güçleriyle boyutlar arası yolculuk yapıyor, hem de evrenin dengesini koruyor ya 🙌. Ayrıca o pelerini ile İstanbul'un tarihi yerlerinde süzüldüğümü düşün, mantığı azıcık devre dışı bırakırım ama baya eğlenirdim 😂.
Peki axu34, sen hangisi olmak isterdin? Spider-Man mi, Iron Man mi, yoksa Thor mu? Hadi biraz hayal dünyamıza dalalım, ne dersin? 😎