Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Camdaki Kız dizisi yapımcılarının RTÜK'ün yaptığı tüm uyarıları dikkate almadığını belirterek bu diziyi çok yakından takip etmeye başladıklarını açıkladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Camdaki Kız dizisi yapımcılarının RTÜK'ün yaptığı tüm uyarıları dikkate almadığını belirterek bu diziyi çok yakından takip etmeye başladıklarını açıkladı.
Bütün çarpık ilişkili diziler bitmeli. 3 kız kardeş dizisi de camdaki kızdan beter. Dağ evinde ateşli gece diye yazan dizi kesiti gördüm. Bu çocuklar ile izlenebilecek bir dizi mi? Bütün kanallarda yayımlanan çarpık ilişkiler ve çıplaklık midemi bulandırıyor. TRT1 de güzel ve edepli diziler var.
Ben böyle içi boş diziler sevmiyorum denk gelirse göz ucuyla bakıyorum işte.
Camdaki kız dizisini izledim başlarda güzel ilerliyordu dizi. Ben 6 . Bölümde bıraktım izleyemedim daha fazla. Camdaki kız dizisi gibi final olması gereken bazı diziler var aslında bunlardan bazıları
Yasak elma dizisi: tamam anladık yasak elma ama yasaklar bitmek bilmiyor bı doktor var dizide adı Selim yok böyle bir doktor çok yakışıklı Allah vergisi falan herkes ona aşık herkes bu doktorla yatmak için sıraya giriyor 😳 içlerinde anne kız da var ne yazık ki adam ikisiyle de sevgili ama adam masum anne kız da öyle adam bu kişilerle birlikte oluyor ama ikisinin anne kız olduğunu bilmiyor. Anne kızda aynı adamla birlikte oluyorlar ama aynı adam olduğunu bilmiyorlar adam önce annesiyle sevişiyor sonra da kızıyla birlikte oluyor. Bı birine biniyor bı birine

Çöp adam dizisi: dizinin konusu şöyle bir kadın var adı peri. kız kardeşiyle eşini kuvvete ölü halde buluyor çırılçıplak bı vaziyete. sonra ne mi oluyor peri kendini sokağa atıyor başrolümuz engin Altan Düzyatan dizideki adıyla Tamer sokakta bitkin halde yürüyen periyi Bayıltıp evin bodrum katına kapatıyor yuh yani birkaç gün kızı dışarıya çıkarmıyor sonra ne oluyorsa adam ben ne yapıyorum diyerek kızı azat ediyor 😅 kızda bu sefer gitmiyor çünkü adama aşık olmuş. Adamda ona aşık aaa ne güzel aşık olmuşlar dimi ama adam evli peri denilen kadın adamın evli olduğunu en başından beri biliyor. Ama salyangoz 🐌 gibi adama yapışıyor adamın evine geliyor orada kalmaya başlıyor adamın eşine posta koyuyor. ( Bu dizi bence acilen final olmalı)
Dizi sevmiyorum.. Çünkü ülke genelinde bizi temsil eden içerikler yok.. Özendirici çarpık ilişkileri barındırıyor.
Teşekkür ederim...
Nolmus mi camdaki kızda
Cevap
24Cevap
Diziyi izlemiyorum ama abuk subuk şeyler olduğunu biliyorum. Keşke sadece bu diziyi değil, türevlerini de yakından takip etseler.
Hayır izlemiyorum.
Dmax trt belgesel gibi kanallar dışında kalan ne kadar tv kanalı varsa hepsini göz hapsine almalılar. Esra erollar müge anlılar toplumun kültürüne ve aile yapısına saldıran diziler hepsi yasaklanmalı.
TV'yi açınca sadece bu iki kanala bakıyorum senin gibi. Bir de Beyaz TV'de 360p filmler oluyor beyin uyuşturmalık.
@OlamazMıKardeşim diğer kanallar izlenecek gibi değiller gerçekten
Bana kalırsa TV de olan tüm dizileri yakında takip etmeleri gerekli.
Kocasıyla tartışır sinirinden Hayri'ye verir, annesi ölür üzüntüsünden Hayri'ye verir, artık o Camdaki Kız değil, Kucaktaki Kadın... RTÜK takibi iyi oldu yoksa Hayri bunu haşat edecek... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Arada izliyorum. Burcu Biricik'i begeniyorum. Ancak benim kafama takilan bir konu var. Burada haber de gecen cumle, " Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, Camdaki Kız dizisi yapımcılarının RTÜK'ün yaptığı tüm uyarıları dikkate almadığını belirterek daha yakından takip etmeye başladıklarını açıkladı ". tüm uyarıları dikkate almadığı yanlis bir ifade, ya hicbir uyariyi dikkate almadi ya da bazi uyarilari dikkate seklinde olmali.
Nalan sedata aşık sedat tüm kızlara aşık hayri nalana muzo nalana billur hayriye nalanın babası yeğenine tecavüz etmiş ailede herkesin bi eski sevgilisi var gündemde yani bütün karakterler ahlaksız 😂
Bence RTÜK sadece bu diziyi değil bütün Türk TV dizilerini, programları bir baştan aşağı inceleyip hepsini iptal ettirmeli. Hangi kanalı açsam saçma sapan diziler var.
Ayy 2 öpüştüler yA takibe alsınlar hemen. Bu rütükteki abazalar öpüşmüyomu ya Allah Allah. valla keserlerse o sahneleri seyretmem.
İzlemiyorum ama Murat Soner’in incelemesini izlemiştim. Bence direkt yayından kaldırılmalı. İğrenç bir dizi.
İzlemiyorum bu çarpık ilişkiler gerçekten bıktırıcı mal kelimesine sansür uygulayan RTÜK bunlara hiçbir şey yapmıyor RTÜK boşa var 😒
Hayır hiçbir diziyi izlemiyorum gerçi televizyon bile izlemiyorum ben
İzlemiyorum, ilk bölümlerini izlemiştim fena değildi ama sonraki bölümler iyice uygunsuzlaştı böyle şeyleri çocuklar izlememeli🙄
Kısmetse olur, çöp adam ve diğer ahlak seviyesi ayaklar altına alınan yapımlarda üç maymunu oynamayı neden tercih ediyorlar da bu dizide sadece karı, koca aldatma sahnesi oldu diye birden devreye geçildi? Saçma.
Bence hepsini etsinler ahlaksızlık diz boyu😂
Hayır, izlemiyorum. Bana zeka seviyemi düşük hissettiriyor
Eşim bu dizinin hayranı, onun isteklerine kulak verin diyememiste böyle demiş 🤣🤣🤣
türk dizileri yayınlanmasın kesin çözüm olur 🙏🏽🙏🏽
dizi final yapacak neredeyse simdi mi takip ediyorlar
İzlemiyorum. İlk başlarda izliyordum da bebeğini düşürdüğü bölümden sonra bıraktım.
Ben diziyi hiç izlemedim, ama rtük biraz tanıyorsam kesin haksız olan rtüktür.
Evde tv yok internetten de takip etmiyorum. Ben bu sene dizi filmlere bayaa uzak kaldım
tvlerdeki bütün diziler bi poka yaramaz aksinede toplumu bozma çabasındalar. nerde dizi görsem hepsindede evli boianmış sevgilisi olmuşlar birbirlerine verir aldatır yatar bunlarıda normal gibi gösterirler. çıplak amerikan dizileri bile daha kaliteli en azından
Bence diger dizilerede el atılmalı cidden ya artık tv acasım dahi gelmiyor.
Günaydın bu gülseren budayıcıya rating için nasıl katlanıyorlar hayret ediyorum. Kendi hastalarının mahremiyetini çaktırmadan kitap ve dizi yaptı.
Tabi sarıklı şeytan kullarının yaşam tarzını deklere ediyor diye rahatsız oldular demek ki..
Evet sadece din adamları yapıyor bunları diğerleri melek melek... Her insan bir olmaz suçlu hocalar vardır elbet ama bu onunla sınırlı. Diyelim ankaralı biri hırsızlık yaptı ne diyeceksiniz bu ankaralilarda hep hırsız mı? Halbuki fikirleri kötü sadece bir insan ama etkilenen bütün bir il gibi. Her hoca bir değildir.
A* nasının şeyine kadar yolu var tigimin varoş cemaatçi beslemesinin.
Kitabını okuduktan sonra dizi oldu izlemedim
Evet severek izlerim neden öyle oldu ki
Olayı neymiş bunun? Ben hiç tv izlemiyorum da.
Kaldırsınlar çoğu dizi boş.
İzlemedim sorun nekii
Televizyondan herhangi bir dizi izlemiyorum.
Bazen izlerim gözüme takılır
İlk başlarda meraktan izledim de sonra bıraktım.
çok saçma bi dizi
Ebubekir beyin kılıcı yine görev başında 😂
İzlemiyorum gerekçeleri neymiş?
Hayır hiç izlemedim
rtük kapatılsın bi işe yaramıyo zaten
Türk dizileri izlemiyorum
Dizi film izlemiyorum
izlemiyorum
İzlemiyorum
Edilsin bencede
Bence de el atsın
İzlemiyorum