Başrollerini Burcu biricik ve feyyaz şerifoglu paylaşıyor ben bu ikiliyi kırmızı oda boncuk can çok yakistirmistim ikilli yine partner oldu bu sefer başrol sırf bu ikili için bakıyorum diziyi pek beğenmedim bazı yerlerde saçma sahneler var tutar mı dizi bilemem siz izlediniz mi nasıl buldunuz
Evet beğendim çünkü...
Hayır beğenmedim çünkü...
Bilemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gereksiz zoomlamalar dışında güzeldi. Başrolleri zaten kırmızı odadan beri çok seviyorum. Umarım ileride bozmazlar diziyi.
Kızın annesi çok piskopat illaki bir yerde bozulacaktir dizinin gidişatı her dizi bir zaman sonra bozuluyor
Evet aynen öyle. Ama annesinin önceden tecavüze uğradığını düşünüyorum o yüzden böyle davranıyor olabilir.
İzledim. Nedense izleyince aklıma İstanbullu Gelin dizisi geldi... Ama izlemeye devam etmeyi düşünüyorum, pek beğenmedim yavaş bir dizi... Sürükleyici değil bence.
Ama kadrosu gerçekten güzel.
Filmin konusu nedir?
Nalan adında bir kız var zengin bir ailede büyümüş ama annesi ona hep baskı yapmış korse giydiriyor kıza bayağı bir sıkıyor kimse açamasin diye kadın piskopat yani öteki tarafta da Sedat diye genç var teyzesi yaşında evli çocuklu kadınla beraber oluyor sedatin babası bunun önüne geçmek için evlendirmek istiyor çocuk baştan istemiyor ama babasından kurtulamıyor evlenmeyi kabul ediyor kız çocuktan hoşlanıyor ama çocuk kıza evlenene kadar numara yapıyor seviyor gibi davranıyor gerçek bir hikaye den uyarlanmış
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!