Diziler & Filmler Kadını erkeğe muhtaç ezik gösteren dizileri bir ben mi sevmiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kanal 7 de de bir tane daha cikti Kan çicekleri bilmem ne bunun gibi diziler Güncellemeler+1 yıl Herkes kanal 7 takilmis ben ornek verdim ben tv izlemiyorum kardesim izliyor arasira denk geliyorum!!! Kadını erkeğe muhtaç ezik gösteren dizileri bir ben mi sevmiyorum? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tek değilsin ama ne yazık ki birsürü insan severek izliyor böyle dizileri 0 0 Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Sanirim bi sen sevmiyosun. Kadinlar kolelikten hoslaniyor bendw anlamadim 0 0 Yorumla
drestivite Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Keşke gercek hayatta altta kalanlarada öyle bir şey olsa 0 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tarikat kanalları onlar yobazların beyni böyle çalışıyor 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Erkeği kadına muhtaç, ezik gösteren dizileri, filmleri, skeçleri sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kanal 7 niye izliyorsun onu düşün bi kere bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Banada çok itici geliyor. Sanki duyguları yokmuş gibi gösteriyorlar iki tarafıda. İnsan kavramını hala öğrenemediler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl off iğrenç ya ben artık dizi izlemiyorum sadece kült olmuş filmleri izliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl genelde bizim ulkenın dizileri hep oyle ve sureklıde kadını bedenıyle öne cıkarmaya calısan bir kurgu var 0 0 Yorumla
thepoorjonathan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sağlıkli ilişkiler yayınlansa keşke TV lerde 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir erkek olarak ben de sevmiyorum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 797 cevap paylaştı. Bende sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tek değilsin ama ne yazık ki birsürü insan severek izliyor böyle dizileri
Sanirim bi sen sevmiyosun. Kadinlar kolelikten hoslaniyor bendw anlamadim
Keşke gercek hayatta altta kalanlarada öyle bir şey olsa
tarikat kanalları onlar yobazların beyni böyle çalışıyor
Erkeği kadına muhtaç, ezik gösteren dizileri, filmleri, skeçleri sevmiyorum.
Kanal 7 niye izliyorsun onu düşün bi kere bence
Banada çok itici geliyor. Sanki duyguları yokmuş gibi gösteriyorlar iki tarafıda. İnsan kavramını hala öğrenemediler.
off iğrenç ya ben artık dizi izlemiyorum sadece kült olmuş filmleri izliyorum
genelde bizim ulkenın dizileri hep oyle ve sureklıde kadını bedenıyle öne cıkarmaya calısan bir kurgu var
Sağlıkli ilişkiler yayınlansa keşke TV lerde
Ben dizi sevmiyorum 😂
O kanalı izleyen kaldı mı
Bir erkek olarak ben de sevmiyorum
Saçma diziler işte
Kanal 7 hiç izlemedim.
Bende sevmem
Ayy bende bende