The witcher biraz hayal kırıklığıydı benim için, çok vasat buldum. Bu kadar kötü bulmama rağmen 2. sezonuda izledim belki toparlamışlardır diye ama nafile 😀
sıkıcıydı işte, izlemek için kendimi epeyi zorladım 😂 3. sezonu yaparlarsa ki o kitleyi kaybetti bence çünkü bu dizinin ilk ismi duyurulduğunda heyecan yaratmıştı. Ama dedim ya vasattı.
Peaky Blinders, Marco Polo, Spartacus, Chernobyl, Band of Brothers, Rome, Medici, The Borgias, The Tudors, Black Sails, Poldark, John Adams, Boardwalk Empire
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
The witcher izlemiştim birde güç yüzükleri
The witcher biraz hayal kırıklığıydı benim için, çok vasat buldum. Bu kadar kötü bulmama rağmen 2. sezonuda izledim belki toparlamışlardır diye ama nafile 😀
neden ki nesi kötü geldi :D sıkıcı olması dışında kötü değildi bence
sıkıcıydı işte, izlemek için kendimi epeyi zorladım 😂 3. sezonu yaparlarsa ki o kitleyi kaybetti bence çünkü bu dizinin ilk ismi duyurulduğunda heyecan yaratmıştı. Ama dedim ya vasattı.
Zaten 4. sezonda henry cavill de yok tutmaz dizi artık
Barbarians izledikten sonra ona başlayacağım öyle umuyorum 🙃
barbarian izliyorsan bu tarzı seviyorsun demektir. Bunu kesin beğeneceksin yani vikings valhalayı. The last kingdom a baktın mı hiç
İzledim ben nerdeyse bütün tarihi ve savaş dizilerini izlemişimdir.
evet ya bende seviyorum. Var mı önerin şunada bak gibisinden
Peaky Blinders, Marco Polo, Spartacus, Chernobyl, Band of Brothers, Rome, Medici, The Borgias, The Tudors, Black Sails, Poldark, John Adams, Boardwalk Empire
birkaçını izledim devamını listeme aldım bakarım tek tek sırası geldikçe 👍
Spartacus dizi olarak izlemiştim, filmide var malüm, izleyici olarak bazı şeylere takınılmazsa başarılı bir yapım
White Queen, White Princess, The Spanish princess ve The Tudors İngiliz kraliyet 8. Henry lanetinin anneannesi, annesi ve kendisini konu alıyor
Evet sağol
Spartacus 1-2 sezon mükemmeldi Gannicus favorimdi özgürlüğünü arenada savaşıp kazanan tek köle olup köle gibi öldürülmesi çok ağrıma gitti
evet orada bir kaç hikaye dönüyordu. Sonuna kadar izledim 😀
İzlemedim ama güzel diye duymustum
güzel, öneririm 😎