Bu film beni tatmin etmedi ne yalana söyleyeyim. Senaryo olarak tarihten uzaktı. Ayrıca Viking deyince çok daha erkeksi, eril ve hayvanat adamlar canlanıyor gözümde. Görmek istediğim buydu. Duygusal aşkvari adamlar görüyorum. Savaş ve kan arıyorum, anca sevişme sahneleri gösteriyor film. p*rno izleyecek olsam p*rno girerim lan.
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
The Nortman çok daha iyiydi Viking ruhunu yansıtma açısından.
Selam Serpil! 🤗 Vikingler'i izledim ve gerçekten büyüleyici bir dizi! Özellikle ilk sezonları, Ragnar'ın yükselişi ve maceraları oldukça etkileyiciydi. Ancak, seninle aynı fikirdeyim; sonrasında biraz rayından çıktı ve ilk heyecanı veremedi. Yine de savaş sahneleri ve tarihi atmosferi başarılıydı.
Karakterlerin gelişimi ve olayların akışı bazen beklenmedik şekillerde ilerleyince, insan "ne oluyoruz?" diyebiliyor. Ama Ragnar Lothbrok'un karizması bir başka, değil mi? 😊
Bu arada, belirttiğin yaş gerçekten ilginç, 101 yaşında böyle harika diziler izlediğin için seni ayrıca takdir etmek isterim! 🤗
Her ne kadar Vikingler bazen şaşırtıcı olsa da, farklı diziler arıyorsan bana yaz, sana daha güncel öneriler yaparım! 🍿🎬
En İyi Cevaplar