Ben izleme fırsatı buldum ve ilk bölümü beğendim açıkçası, peki siz izlediniz mi?

Ben izleme fırsatı buldum ve ilk bölümü beğendim açıkçası, peki siz izlediniz mi?

Sıktı artık. Birde acun eskisi kadar dahil degil. Bu da keyif vermiyor. Sunucu yetersiz. Bir de bence eskiden acun yarismacilara bakıyordu. Simdi tamamen ekibine bırakıyor galiba.
Yoksa son birkac yila kadar acunun tum programlarindaki juri olsun, yarismaci seçimi olsun gercekten iyiydi. Ama son yillarda sanki gunu kurtarmak icin program yapiliyor, yarismaci seciliyor, juri seciliyor gibi.
Mesela o seste athena grubundan gokhan. Ilk basta ne işi var dendi, bu adam kim dendi. Ebru gündeş tamam da bu adam neyin nesi dendi. Ilk sezon bu adamin takımına girmek istemedi bile yarismacilar. Ama sonra kendini sevdirdi ve o ses turkiyenin en sevilen jurilerinden biri oldu ve en cok sampiyonlugu olan jüri oldu.
Acun böyle hamleler cok yapıyordu eskiden. Simdi onca unlu sarkicinin arasindan oguzhan koçu falan jüri yapiyor. Sanki koltugu ve sezonu kurtarmak ister gibi, sezonlari surdurmek ister gibi degil.
Yine hilmicem, turabi gibi isimlerin survivorda olmasi iyiydi. Bunlarda tanınmayan ama kendini sevdiren kisiler oldu. Yani artik millet mi programlara basvurmuyor, yoksa ekip mi eskisi kadar iyi yarismaci secemiyor bilmiyorum.
Yani resmen survivor ergenlerin yonettigi bir yarisma olmus. Sosyal medya fenomenlerine kadar düşmüşler yarismaci mi yok anlamadim. Dun ilk bolume bakayim dedim. Tanidigim kimse yok. Sosyal medya unlulerini de tanımıyorum. Parkurlar desen keyifli degil, rekabet yok. Nerede o murat ceylan, hilmicem, turabi, umit karanlarin oldugu ekip nerede bunlar.
Eskiden yarışma olurdu simdi sosyal medya fenomenleri cirit atiyor yarismada. Ask mesk işlerine giriliyor falan. Yani tadi yok. Ne yarismanin, ne sunucunun, ne yarismacilarin. Millet coktan birakmisti survivor izlemeyi. 2020 pandemi oldu diye reytingler yukseldi. Dogru duzgun yayinlanan tek programdi o sene. Yoksa millet 2018 all stardan sonra pek izlemiyordu açıkçası.
Cevap
4Cevap
İzlemedim, zaten pek izleyesim de yok bu sene. Ben başvurmuştum bir ekre aramadılar bile gücendim😒
Arkadaşım açtı biraz izledim de eski tadı yok. Zevk vermiyor.
Hayır izlemedim
Chaby ve Alper için izliyorum sadece
İzlemiyorum, şükür 😅
Izlemedim izlemeyi düşünmüyorum
İşim olmaz geçen seneden sonra
Başına bir baktım
Gereksiz bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?