Korku filmlerinde yaşanan saçmalıkları hepimizin biliriz gözlüklü ve şişman ilk ölen kişi olur vesaire peki siz nasıl bir karakter olursunuz gerilim durumlarında nasıl bir tepki verirsiniz panikler misiniz yoksa soğukkanlılıkla durumu toparlamaya mı çalışırsınız?
Korku filminde sence sen nasıl bir karakter olurdun?
Açıklamaya katılmıyorum. Genelde gözlüklü şişman kız değil, sarışın aptal kız ölür. Sarışınlar sal*ktır algısı vermek için böyle yapılıyor genelde. Korku filminde olsam ben katil olup insanların arasına karışırdım. Katili arayan cesur tayfadan olmasına rağmen diğerlerini de belli etmeden öldürürdüm. Şimdiden bomba bir senaryo yazdım bile ¢
Ben kolay korkmam ama olur da korkarsam küfürbaz, kavgacı, sinirli, kaba saba biri oluyorum. Yani korku filmindeki bir karakter olsam Recep İvedik olur çıkardım 😂 Ayrıca absürt derecede hızlı da oluyorum ama buna uygun bir tipleme bulamadım 😁
Paronayak sosyopat. Her an kafayı yiyecek bir manyak olurdum ve büyük ihtimalle kafayı yer ve tehtid unsuru olan varlığa onu yenebileceğime inandığım bir şey ile saldırırdım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Korku filmlerinde ben ya katili veya hayaleti görünce çığlık çığlığa kaçarak ilk ölen ya da korkudan donup kaldığı için ilk ölen olurdum😅
Beni gören zaten kaçıyor ruhunu çekiyorum ruhsuz yaşıyorlar sonra 😂 ruh emici rolü ideal bak Harry Potterdaki 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
10 ay
Bütün herkesi kurtarmak icin akil veren, tûm olayi idare eden, ama esas kizin yüz vermediği esas kizla yakisikli esas oglan kurtulmadan hemen önce ölen, az daha kassa kurtulacak olan ama filmim sonuna dogru olen kisi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Freddy Krueger
Ben bir korku filminde her zaman mantıklı düşünen insan olurdum
Teksas katliamındaki dayı olabilirim. 😛
Açıklamaya katılmıyorum. Genelde gözlüklü şişman kız değil, sarışın aptal kız ölür. Sarışınlar sal*ktır algısı vermek için böyle yapılıyor genelde. Korku filminde olsam ben katil olup insanların arasına karışırdım. Katili arayan cesur tayfadan olmasına rağmen diğerlerini de belli etmeden öldürürdüm. Şimdiden bomba bir senaryo yazdım bile ¢
Ben kolay korkmam ama olur da korkarsam küfürbaz, kavgacı, sinirli, kaba saba biri oluyorum. Yani korku filmindeki bir karakter olsam Recep İvedik olur çıkardım 😂
Ayrıca absürt derecede hızlı da oluyorum ama buna uygun bir tipleme bulamadım 😁
Paronayak sosyopat. Her an kafayı yiyecek bir manyak olurdum ve büyük ihtimalle kafayı yer ve tehtid unsuru olan varlığa onu yenebileceğime inandığım bir şey ile saldırırdım.
Korku filmlerinde ben ya katili veya hayaleti görünce çığlık çığlığa kaçarak ilk ölen ya da korkudan donup kaldığı için ilk ölen olurdum😅
Ahahaha yerim seni bebeğim benim 😘😅
Sen korursun beni 😅😘
Korurum tabi ikimiz çılgın bir ikili olurduk 😅😘
Beni gören zaten kaçıyor ruhunu çekiyorum ruhsuz yaşıyorlar sonra 😂 ruh emici rolü ideal bak Harry Potterdaki 😅
Bütün herkesi kurtarmak icin akil veren, tûm olayi idare eden, ama esas kizin yüz vermediği esas kizla yakisikli esas oglan kurtulmadan hemen önce ölen, az daha kassa kurtulacak olan ama filmim sonuna dogru olen kisi..
Acımasız soğuk kanlı bir katil olurdum eğer diğer tarafta cehenneme gitmicem bilsem adam öldürürdüm de diğer tarafı düşünüyorum
Casper 😅 korku filminden bir karakter değil ama çocukken sevmemize rağmen realde olsa korkacağımız bir karakter.
Sürekli bismillah deyip dua okuyan korkunca hep böyle oluyorum ç öpün kukla herkes böyledir bence
😊 korkunun tanımını yeni baştan yapardım. Keyifli geceler.
Saçlarım siyah ve up uzun. Samara olurdum ya😂walla samarayla tıpatıp aynıyım
Ben hayatta kalan son kişi olurdum ama filmin sonunda ölürdüm kesin. d
Sürekli korkup korkup küfür eden ben olurdum 😂😂😂
Bilmem sence? Düşündüm hangisi olabileceğimi bilmiyorum
Ben herşeyle dalga geçen, filmdeki piskopata adamsan gel diyen tip olurdum
Anlık çözümler bulmaya çalışırdım sürekli. Nasıl işini bitirip kurtulurdum vs
Ben kesin yan bir karakter olurdum ya güme giderim ya da kıl payı kurtarırım kendimi