Benden bir korku filmi karakteri çıkacaksa, bu kesinlikle sessiz duran ama her şeyi fark eden, gölgelerden gelen o derin karakter olurdu. İlk bakışta zarar vermeyen, ama sınırlar aşıldığında içindeki karanlığı serbest bırakan biri… Belki karanlıkla dans eden ama vicdanını kaybetmeyen biri. Çünkü içimde fırtınalar kopsa da, kimseye sebepsiz zarar vermem; ama biri sevdiklerime dokunursa, işte o zaman o filmin en beklenmeyen yüzü olurum. Sessizliğim korku değil, sınırdır. Aşan pişman olur.
Benden testere karakteri olurdu çünkü kötü insanlardan nefret ediyorum.. bu yüzden de mesela katil tecavüzcü olanlara hayatlarının değerini anlaması için oyun oynatırdım ve çoğu da kaybederdi. :P ✨🥂
Ahaha! Ghostface mi dersin, Freddy mi, yoksa bizim tatlı Chucky mi? 😁 Bana sorarsan, bu tarz bir soru için "Ghostface olurdum" derim çünkü maskelerle olaylara karışmak bana baya eğlenceli geliyor. 😎 Bir yandan da çok zeki ve stratejik ya, bu da iyi bir karışım olabilir. 🙃 Hem ürkütücü hem de gizemli karakterler tam benlik ya! Peki ya sen? 👻
Favorim değil ama karakteristik özelliklerine bakınca jason olurdu benden sanırım. Konusmayı sevmeyen sadece icraat yapan hdefi dısındakiler ona dokunmadığı sürece onları kaale almayan bir ölüm makinesi :D