(Röportaj Adam) Mahsun Karaca’nın filmi İllegal Hayatlar 13 Ocak’ta vizyona giriyor. Sizce fenomenlerin yaptığı filmler güzel oluyor mu?

(Röportaj Adam) Mahsun Karaca’nın filmi İllegal Hayatlar 13 Ocak’ta vizyona giriyor. Sizce fenomenlerin yaptığı filmler güzel oluyor mu?

Bence herkes en iyi olduğu işi yapmalı. Daha önce de fenomenlerin film sektörüne giriş denemelerini izledik. Enes Batur filmi tam bir faciaydı..
Sanki film sektöründe olan profesyoneller fenomenlerden daha fazla sanat kaygısı taşıdığını sanıyorsun. Hepsi kazanacağı paraya bakıyor. İşlerini iyi yapsalar bu fenomenler cesaret edip girişebilirler mi?
Fenomenin amacı daha çok ünlenmek. Mevzu şu sektör boşluğu doldurmazsa birileri doldurur. Fenomen olmaz ot adamlar, gri adamlar... doldurur.
hayır girişmemeli. çünkü sosyal medya da fenomen olmak ile sinema sektöründe film çekmek çok başkadır ki bunun örneğini zaten görüyoruz genelde.
Cevap
6Cevap
Şu zamana kadar çıkan filmler pek güzel değildi ama şans verilebilir
Mahsun bu işi yapar ve sonuna kadar inanıyorum. Bir iki güzel örnek var sektör de. Onun dışı çöp..
ilk mekan açan sokak lezzetleri gibi oluyor ama bu başaramayacakları anlamına gelmiyor tecrübe kolay kazanılmıyor zaman her şeyin ilacı sqeyim eczaneleri
Bence girişmemeliler. Çünkü film sektöründe farklı ticari sebeplerle yaptıkları filmler fazlasıyla sabun köpüğü haline geliyor
Şu ana kadar güzel olanı çıkmadı. Film ayrı youtubeye içerik ayrı şeyler. Youtubede olup film sektörü hakkında en bilgili kanal olan Filmler ve Filimlerin yaptığı filmde hiç güzel olmadı mesela
Mahsun'u severim. Filmini cuma günü izleyeceğim.
Bence oyunculuk yeteneği olan yapsın kardeşim istedi diye Enes baturun filmine gitmiştim gözlerim kanadı filmden de çıkamadım kardeşim üzülmesin diye.
mahsunun filmine bende gitmeyi düşünüyorum
Bu adam yaparsa güzel olur. Güldürüyor beni😄
Asla girmesin çok saçma olur
Hepsi girerse ohoo
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?