Diziler & Filmler Son dönemlerde izlediğiniz en kötü film hangisi? sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Fransız yapımı Paranormal Araştırma filmini söyleyebilirim. Zaman kaybı gibi geldi. Son dönemlerde izlediğiniz en kötü film hangisi? Cevapla Film Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. En kötü film son zamanlarda thor 4 izlemiştim 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl İzlemedim. u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamam.
cazsever Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl Ahmet Kural’ın sinemaya giren filmiydi. Dayanamayıp yarısında çıkmıştım 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Hiç bilmiyorum bile. Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bir Sırp filmi. İğrenç ötesi mide bulandırıcı bir film. 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Kötü bir film. Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Paranormal Activity serisi fazla sıkıcı ama niye seriyi bitirdim bilmiyorum. 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl Alışkanlıktır. Yorumla
Lalavande Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl son zamanlarda film izlemiyorum , izlediğim filmleri de hemen unutuyorum zaten 0 3 Yorumla sinefilim +1 yıl Niye? Yorumla Lalavande +1 yıl sıkılıyorum, ilk 5 dakikada kapatıyorum her şeyden sıkılıyorum bu arada sadece film falan değil Yorumla sinefilim +1 yıl Bana da oluyor o arada. Yorumla
Kayda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Çarpık çizgiler filmi var acaip iyiydi sadece biraz kafa zorluyor 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl ee o zaman kötü değilmiş. Yorumla Kayda +1 yıl Ben iyi bir tanesini örnek verdim Yorumla
_GEYGünlükleri_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl O kadar kötü filmleri aklımda tutmuyorum bile 0 1 Yorumla sinefilim +1 yıl En son hangisiydi? Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Blade trinity 0 2 Yorumla sinefilim +1 yıl Eski bir filmdi o galiba. Yorumla Junİchi +1 yıl Bilmem yeni izledim sayılır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En kötü film son zamanlarda thor 4 izlemiştim
İzlemedim.
Tamam.
Ahmet Kural’ın sinemaya giren filmiydi. Dayanamayıp yarısında çıkmıştım
Hiç bilmiyorum bile.
Bir Sırp filmi. İğrenç ötesi mide bulandırıcı bir film.
Kötü bir film.
Paranormal Activity serisi fazla sıkıcı ama niye seriyi bitirdim bilmiyorum.
Alışkanlıktır.
son zamanlarda film izlemiyorum , izlediğim filmleri de hemen unutuyorum zaten
Niye?
sıkılıyorum, ilk 5 dakikada kapatıyorum her şeyden sıkılıyorum bu arada sadece film falan değil
Bana da oluyor o arada.
Çarpık çizgiler filmi var acaip iyiydi sadece biraz kafa zorluyor
ee o zaman kötü değilmiş.
Ben iyi bir tanesini örnek verdim
O kadar kötü filmleri aklımda tutmuyorum bile
En son hangisiydi?
Senden bana kalan aşk filmi 🤢🤢🤮🤮
Alita:Savaş Meleği
Insan kirkayagiydi sacmalamislar
Blade trinity
Eski bir filmdi o galiba.
Bilmem yeni izledim sayılır