Güncellemeler
+1 yıl
harika kimse izlememiş 😂
Güncellemeler
+1 yıl
sıcak kafayı nasıl buldunuz 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Güç Yüzüklerini beğendim. Konu geliştirmeye açık.
Rahat 3 ve 4 ncü sezonları görür.
2. sezon 2024 gibi düşünülüyormuş.
Amazon Prime içerik çeşitliliği bakımından zayıf buldum. 😬
Rahat 3 ve 4 ncü sezonları görür.
2. sezon 2024 gibi düşünülüyormuş.
Amazon Prime içerik çeşitliliği bakımından zayıf buldum. 😬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet filmi izledim. maalesef beğenmedim. öncelikle oyuncu seçimi kötü olmuş. ve slmlirion kitabının haklarını alamadıkları için genel olarak bazı yerleri değiştirmek zorunda kalmışlar. bunun dışında bence spoiler olmadan izlemeyi dene belki seversin. ama şöyle söyleyim hobbit filmi gibi olmuş.
ilk 6 bölümü izledim
ben beğendim
Henüz 2 bölüm izledim beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama beğenmedim de değil bakalım ileriki bölümlerde ne olacak
arka arkaya izleme, her bölüm arasına en az 1 gün koy ve rahatta izle ayrıca 2. bölümüde bitirmişsin ben 6. bölümdeyim kopma devam et. Bunun yanına hangi dizileri koydun öneri alabilirim izlediklerin arasında veya halen izlediklerinden
Unsolved bakıyordum biraz ara verdim yarın döneceğim. Shannara günlüklerine bakıyorum bir de
ikisinide izlemedim, gelmesini beklediğin var mı, amazon Prime de yelpaze çok dar 😬 yine netflik e kaldık
Amazonda zaman çarkını bekliyorum
1. bölümü izledim 1. sezon, çabuk karar vermem aslında ama tam beni alıp götürmedi 😅
ben beğendim yeni bölümleri bekliyorum.
son 2 bölüm kaldı
Var mı önerin dizi
amazon prime tavsiyelerim... the peripheral çok iyi, şu anda jack ryan izliyorum iyi , platform izlenir , hanna beğendim , gece müdürü beğendim, geç cevap verdiğim için sorry çocuklarla ilgilendik
sorun değil, çocukların işini gör aynen bu yazdıklarını sıraya koydum, jack ryan a başladım az biraz diğerlerinide zamana yayıp izleyeceğim. Ama Amazon Prime içerik olarak çok sınırlı buldum haksız mıyım
bundan sonra çok iyi yapımlar gelecek.. jeff bezos kesenin ağzını açtı prime büyük yatırımlar yapacağını duyurdu ve inanıyorum buna.. dünyanın en iyisi netflix şu anda unutmamak lazım
doğru netflik pazarın lideri, disney de güçlü giriş yapamadı. Ama şuna dikkat ettim gerçi Amazon da yeniyim ve devam edip etmemek konusunda ortadayım ama yayın çizgisi netflik ten farklı sanki, netflik yapımları arasında beğendiğim çok yapım var ama aşırı cinsellik, aşırı şiddet vs aşırılıkları yayın polikitasında var ama amazon sanki farklı gibi pek bunlara bulaşmak istemiyor sanki, şu ana kadar ki izlediğim dizilerde hiç sevişme yoktu nerdeyse 😂
benim karşı olduğum eşcinsellik çok işleniyor netflix'te öyle bir dizi olunca izlemiyorum. yaşınız 37 diye bu yorumu yaptım.
son yazdığını anlamadım 🤔 yaşınız … yorum yaptım
evet eşcinsellik yoğun işlemmiyor ama dizinin içinde serpiştirilmiş biçimde yani beğendiğin bir yapımın içindende olabilir, izlemiyorum diye çok seçeneğin olamaz bence eğer netflik izleyicisidsen
Podcast dinliyor musun akşam uyurken kulaklıkta iyi oluyor. Orjinal şeyler bulamadım der ve yatarım 😎