kesinlikle hak etmedi aldatmadı çünkü ama dudu önce umurla sonra kendalla flörtleşti evliliğin eşiğinden döndü ölümsüz olması için taciyi köpek yapmadı ölümsüz olması için yapsaydı kaplumbağaya çevirirdi onlar 300 yıl falan yaşayabiliyor çünkü
Aldatması bahane ölümsüz olması için yapmıştı diye hatırlıyorum. Asıl sebep aldatmasıysa köpek yaptıktan sonra sokağa bırakması gerekirdi böyle az olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Dudu, ölümsüz olsun diye Taci'yi köpek yapmış diyorlar. Bu doğruysa yıllarca Dudu'nun hakkını yedik demektir😅
Hayır hak etmemişti. hiç kimse bir köpek olarak yaşamayı hak etmez. ama aşk böyle bir şey demek ki yeri gelir köpek olmayı bile istersin
Etmemişti bence de ama şüphe insanın içini yer bitirir, en iyisini yaptı. 🤓
Eğer aldatılsan hangi hayvana çevirirdin 😂
Elimi bile sürmem
Net işte bu 😎
😌
Aldattıysa bile köpek olmamalıydı direkt eşeğe dönmeliydi
Günümüzde o kadar köpek varken bunu en son hak eden Taci reis olmuştır.
kesinlikle hak etmedi aldatmadı çünkü ama dudu önce umurla sonra kendalla flörtleşti evliliğin eşiğinden döndü ölümsüz olması için taciyi köpek yapmadı ölümsüz olması için yapsaydı kaplumbağaya çevirirdi onlar 300 yıl falan yaşayabiliyor çünkü
Aldatması bahane ölümsüz olması için yapmıştı diye hatırlıyorum. Asıl sebep aldatmasıysa köpek yaptıktan sonra sokağa bırakması gerekirdi böyle az olmuş
Kocasını başkalarına yedirmemek için köpek yaptı bence.
Yani ben olsam bu sebeple yaparım.
Bana da yar olmasın başkalarına da 😂😂
😂😂 abla sesli güldüm bu yoruma
Ben de yazarken sesli gülmüştüm barışcım 😂😂😂
Etmemişti. Kadının kıskançlığının sonu işte
Korkun bizden
Haketti ama aldattığı için değil o çatlak periye aşık olduğu için.
Etmedi
evet hak etti duduyu aldatmasaydı az bile yaptı dudu bence
Hayat işte adil değil
Ya neden üzülüyonuz ki zaten gerçek değil
Tacı baskaydi ve izlerken 😂
Etmedim
Hayır tabii ki
Etmisti