Hayırlı sabahlar, iyi hafa sonları.
Bu gün nostalji yapıyorum. Biraz önce Hız tuzağı bitti, şimdi 6. His izliyorum

Siz en son hangi filmi tekrar izlediniz?

Hayırlı sabahlar, iyi hafa sonları.
Bu gün nostalji yapıyorum. Biraz önce Hız tuzağı bitti, şimdi 6. His izliyorum

Siz en son hangi filmi tekrar izlediniz?
Filmleri tekrar tekrar izleme huyum yoktur. Sevdiğim sahneleri olursa eğer açıp onları tekrar izlerim ama baştan sona tekrar yapmam. En son özellikle birkaç sahnesini izlemek için açtığım bir film oldu. O filmin adı da; Greta.
Sevdiğİm filmleri tekrar izlemem ilk izlediğimde verdiği duyguyu kaybetmemek için
Duygular anlık yaşantımıza göre şekilleniyor mesela the Notebook filmi çok etkilenmiştim adamın alzheimer olan eşine hergün kendisine aşık etmesinden ve gençlik yıllarında aşklarının başlamasından şimdi bir daha izlesem bendeki o büyüsü kaybolacak çünkü aşka inanmıyorum artık o yüzdende izlediğim filmi rahat bırakıyorum ☺️
Genelde Kemal Sunal'ın filmleri olur.
Cevap
2Cevap
joker filmi izledim
real steel sanırım 🤔 bazen filmlerin bir sahnesi aklıma gelir. Beğendiğim bir filmse gider tekrar seyrederim 😂😂
Film izlemiyorum pek.. Yatıyorum zaten
Ayaklandı biraz...
Kırgınlığım da azaldı.. Hasta iken çok mu duygusal ve kırılgan oluyorum benim adam mı gaddar oluyor bilmiyorum. Ama içimde kalmadı... Allah beni kimsenin eline düşürmesin, beni sana muhtaç etmesin kimseye muhtaç etmesin dedim. Gücendi... Ağır konuşuyormuşum.. Ağır mı bu?
Ya beni azarladı dün hem de kabahatim yokken. Akşam oldu özür diledi. Ben de Allah beni senin eline düşürmesin kimsenin eline düşürmesin ama senin eline asla dedim. Şimdi de diyor ki dünden beri beni çok kırıyorsun. O bana kırılmış... Bu lafı ettim diye o bana gücenmiş
Tüzelir bence içten içe seni kırdığı için üzgün.
https://m.youtube.com/watch?v=5adiBvaUcGM
Keşke böyle bir şey olsa ama yok. İnsan sevdiğine kırılır, kırılmaya da ihtiyaç duyar bazen. Zaman ve sabır her şeyi düzeltir.
Yok valla bana kırgın...
Vidionun tamamı çok güzel. Ona da izlet gülsün, tatlıya bağlansın🙂 hatta bunu da izlet🙂
https://m.youtube.com/shorts/htkbpeOjX3M
İzletmem 🙄 o koşsun peşimde. Bir adım atmam.. Elbet gelir...
İzledim ben. İzlemedim ona... Küs değilim. Ama kırgınım. Neyse boşverelim... Elbet geçer...
En sooooonn hıc aklıma gelmedi arkadaşım
Şabaniye
Onu ikikere izlemeyen yoktur sanırım🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?